Sphere Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bu oyunun clientinin boyutu ne kadar ? su anda indiriyorum . Boyutuna göre devam etcem bu setup indirdi 74kb a bişiler yapıyor.Boyutu ne kadaR ? kac mb indircek ?[signature][hline]Name : Sphere Nation : Karus Class : Roque Level : 70 Np : 50 Server : Ares 6
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Benim guild wars klasörümün harddisk'imde kapladığı yer 1GB şu an. Sen şu an yaptığın download ile oyunu olduğu gibi indirmiyorsun. Şimdilik oynayacağın yerleri indiriyorsun. Oyunda ilerledikçe yeni yerler indirecek oyun otomatik olarak. Oynarken göreceksin sen de.
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Simdi bu oyunu indirsem bedava mı oynucam ? Expansion mu paralı ? Yoksa ikisidemi paralı ? Yoksa cd sini almak zorundamıyım ? Bunda bedava birşey varmı ?[signature][hline]Name : Sphere Nation : Karus Class : Roque Level : 70 Np : 50 Server : Ares 6
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bedava değil oyun, CDKey alman lazım indirince.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paralı yani demi.Oyun güzelde paralı oyunları sevmiyorum , paralı oldugu icin.[signature][hline]Name : Sphere Nation : Karus Class : Roque Level : 70 Np : 50 Server : Ares 6
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 pardon aynı şeyi iki kere yazıp atmısım [Bu mesaj Sphere tarafından 19 Kasım 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Diğer paralı MMO'lar gibi aylık ücreti yok. Sadece oyuna ve çıkacak olan exp. packlere para veriyorsun.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
Fly Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ve şu anda da bir expansion yok, o yüzden 60 milyona oyunu alıyorsun başka bir şey kalmıyor.[signature][hline]GW: Mortan Crone L15 E/Mo (aktif) Nourn Choir L10 (Mo/R) (aktifti, pasifleşti) Demir Karaejder L10 (W/E) (ben kullanmıyorum)
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 oyuna bir kerelik CD-KEY parası veriyorsun o key ile accountunu yaratıyorsun sonra istersen oyunun clientini indirip ordanda yavaş yavaş oyunu indirebilirsin. ancak tavisye etmem çünkü indirilmesi gereken yerleri sadece oraya gidince indiriyo. mesela PVP alanına giriceksin. girmeden indirmez sen bi parti bulduktan sonra o alana girersen 10 dk inmesini beklicen bu sırada parti üyelerin zaten maçı oynamış olcaklar falan falan. kutulu al en iyisi[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Fly Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Evet, bu yüzden pvplerde 3v4 hatta 2v4 başladığım oluyor, ben de küfrediyorum ister istemez. Hem insanlar sinirlenir hem de çok uzun sürer. Bağlantın çok hızlı değilse kutulu al, daha rahat edersin. [Bu mesaj Fly tarafından 24 Kasım 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar