Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amaçlar ve hayaller var pes etmemek lazım...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Hayatta olmak istediğim yerde değilim.
Kendimi kısa vadeli hedefler koyuyorum.Çünkü bu dünyada en yozlaşmış insan amacı olmayan insandır. Amacı hedefi olmayan insan boşuna yaşıyor demektir.
Neyse amacıma odaklanıyorum ama bir yerlerden aradığım duygusal desteği bulamıyorum. Yani bu amaca ulaşmak isterken sırf ailenin ve arkadaşların desteği yetmiyor.Durup bir an nefes almak istediğimde, telefonu açıp onun sesini duymak istediğimde onun olmayışı; gözlerine bakıp ta aradığım manayı bulamayışım; içimle ilgili her fırtına koparışımda fırtına öncesinde ve sonrasında hissettiim sessizlik. Olmuyor işte beceremiyorum. Belki de bu zor dönemlerde en çok bunun eksikliğini hissediyorum.

Motivasyon lazım. Yani tavsiye yazın diye değil de yazmak istedim yazayım dedim. Bunun yanında birsürü problemim daha var uğraşmam gereken.Yani bir köprünün altında duruyorum sanki ve üzerime sürekli birşeyler atıp onları tutmamı istiyorlar.Ama çok yoruldum. Yani bazıları gelecek diyecek ki yaşın daha kaç diye ama. Yoruldum işte...

Neyse bu kadar, yapılacak yorum da yok buna, klasikler gelecek birazdan yok bilmemne yok düzelir vs. Şunu yap bunu yap diye. Sadece paylaşmak için yazdım da yazmasaydım daha iyi olurdu sanki neyse.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

Sosyal ağlarda paylaş

o duygusal desteği bende arıyorum! yanlız hissediyorum ailem,arkadaşlarımın yanında ona vakit ayıracağım beni mutlu eden biri olmalı diyorum!
*!içini döker*
*!rahatlar*[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

işte hocam en zor dönemimi geçiriyorum 20 senenin, bir çeşit geçiş süreci gibi birşey. Hayatımın bazı temel taşlarını oturturken kaldık böyle.Hoş bir durum değil yani.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

[Bu mesaj Prawler tarafından 21 Kasım 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Serdar kardeşim,
Yalnızlığın acısı. Birlikte oldugun zaman da aynı dozda bir acı çekiyosun merak etme. Sabırlı ol. Saçma sapan çok sayıda ilişki yaşayacağına bir kere yaşa en iyisini yaşa.

Hiçbirşey için geç değil. Çevrene açıl. Daha sosyal ol. Seni yaşamdan kısıtlayan şeylere izin verme. Mümkünse sen onları kısıtla.

Hakettiğin yere geliceksin. Şüphen olmasın.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

Eyv. Sağolun yorumlarınız için.
Bugün sabah kalktım, salonun penceresinden denize baktım.Kafamdakileri tarttım. Dün gecekinden çok daha güçlü hissediyorum şu anda. Herşeyi halledebilirmişim gibi geliyor.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Sosyal ağlarda paylaş

ya işte hedeflerim ufak değil.Büyütüyorum gün geçtikçe. İnsan daha fazlasını almayı, daha fazlasına sahip olmayı öğrenemedikçe olduğu yerde sayar.
Hedef koymak yetmez, ona sahip olmak için çalışmak ta lazım.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Sosyal ağlarda paylaş

Prawler kardeşim sanki benim durumumu açıklıyorsun gibi geldi ... Yazdıklarını okudukça kendimi gördüm,bir yandan ailem bir çok şey bekliyor,bir yandan kendi hedeeflerim ama bunların hepsini gerçekleştirmeden önce yanında bir sıcaklık olsun istiyorsun,zor durumda kaldıgında onda tesselli bulmak onun gözlerine bakınca sonsuz bir tatile çıkmak,onun yanında olunca farklı bir dünyaya adım atmış gibi olmak istiyor insan...yanında o sıcaklık olmadıgı sürece hiçbirşey başaramıyacagını düşünüyor hayatının bir anlamı olmadıgını boşbirşey için çabalayıp durdugunu (Kafayı sıyırdım galiba :( )[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

aman sakin ol,kafayı filan sıyırmadın. Yaşaman, yaşamam gerekiyor. Bana bazen oluyor bu zaten, geçiyor sonra. Kendimi çok daha iyi hissediyorum[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum,gerçekten bilmiyorum! Ya onunla msnde konuşurken kendimi bir garip hissediyorum sanki kendim gibi değilmişim gibi ona onu sevdigimi söyliyememenin acısını çekiyorum,söylersem onu kaybedecekmişim gibi hissediyorum ki büyük ihtimalle kaybederim :( bu kadar acı çekerken yanımda o yokken bana karşı birşey hissetmiyorken,baskılar his ardı arkası kesilmeden devam ediyorsa kafayı nasıl olurda yemem ??!![signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 22 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
ya o da birşey, bir de benim gibi inanılmaz seçici olsaydın napardın?
tamamen beinm durumumdasın..seçici olmak iğrenç bişey inan 20 kızdan birini beğeniyorumdur heralde..o yüzden 5 aydır sapım malsf=) bna da geliolar arada özellikle akşamları sabaha biey kalmıyo=)[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
Basörtüsü kafayi, türban beyni örter.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de beyni olan kız arayınca, sarışın lens manyakları balina derisi mont giyip leş gibi kokmayı çok seven bayanlar arasında şansın kalmıyor pek[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Sosyal ağlarda paylaş

Sakin olun bir rahatlayın...Benim moral düzeltme yöntemim...

Saat 12-1 civarı olsun(gece)...İçicek birşey alın-çay olmasın tavsiyem su-..Biraz müzik açın...Ayaklarınızı uzatıcak bir yer bulun ve düşünün ve düşündükçe görünki insanın en iyi yardımcısı,dostu,sırdaşı,moral vereni kendisi...

Yöntem durumum 2 aylık planın-ders programı- 1 yıl gerisinde olduğumu farkettiğimde işe yaramıştı...

Onun dışında sürekli ciddi olmayın-bazı şeylere karşı ciddi olmamak daha iyidir...Kız bulma meselesine gelince ne kadar ararsanız ters psikoloji geyiğine o kadar az çıkar...Bırakın bazı şeyleride zamana...Bu hayallerini gerçekleştirmeye çalış ama arada göz çıkarma...Aslada pes etme...

Umarım yardımcı olmuştur,olmadıysada kafanızı derdinizden 2 dk uzak tutmuştur.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Burda bir efsaneden bir an
Bu da nokta.
Nostalji için
LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

bende baya zorlanıyorum..zamanında yenilen bir iki kazıktan sonra kendi kabuğuma çekildim..aynı seçiciliği bende gösteriyorum,bundan sonra olursa en iyisi olsun diye..

ertesi sabah çoğu kez bende "güçlüyüm artık" modunda uyandım..ama en basitinden bir vizem bile kötü geçince en başa dönmeme yetiyor..

artık sıyırdım birazda,ruh halimin değişmesi için kötü bir olay gerçekleşmesi gerekmiyor..en basitinden alıştım her sabah haggard,inflames dinliyip,gece ahmet kaya,emre saltık dinlemeye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...