myth_71 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Çarşamba günü x serverında elmoradları ezip geçtik.. Talana gittik doğal olarak... ben direk lich lerin oraya koştum.. biraz mücadeleden sonra.. 20 ye yakın lich kestim ama bir türlü sembol düşüremedim... savaş bittiğinde 3200 np tolamışım :D ama merakımdan koştum bizim map teki lichlere.. 5 tane lich kestim 2 tane karus sembol düştü.. :( Ya şimdi düşünüyorum acaba biz orc'lara mı bu şekilde ayarlanmış...El moradlara dahamı kolay çıkıyo..?? saygılarımla.....................[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Napalim.. ßende Cypherdeyim Clan Olarak Kestigimiz Toplam 32 Lichten Tek Sembol Dusmedi.. Unutmadan El moradım.. Yani ßişi Olmadimi Hemen Camur.. KArsı Tarafa Oylemi Ayarlanmiş ßilmem NE..[signature][hline]NICK KLC / SERVER CYPHER / CLAN UNNAMED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ne alaka onlara daha kolay ? :S ... nie diğer ırk için bi kıyak kapsınki herkes eşit ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 o lich ten cıkan orc symbolu ne işe yarıyo ???[signature][hline]FB:0 - SHEWCHENKO:4 :D:):D:):D:):D --------------------------------------- 64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 görevi war...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesplanus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 valla ben 5. veya 6. lich ten düşürdüm karus invade'inde.[signature][hline]P3spLaNuS CYPHER 6X 7XXXX DRAGONS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 valla ben 3 tane kestim 2 tane cıktı :D o ikinci ne işe yarıo diye bi sorun hatıra o hatıra inventoryde duruo işte ole:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 şans işi sanırım biz ilk iki seferde 1 yada 2 tane keip çıkarmıştık sonraki gelişimizde 10. da çıkardık oda bana geldi sinir bozucu bidurum :( verilen bişeyde değilki çöpe attım mecburen[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myth_71 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Valla arkadaşlar ucunda 10.000.000 exp olmasa sorun değilde gider np tolardım.. lichlerde harcadığım zamanda :D[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar