Arxchill Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: beyogullari, 22 Kasım 2005 13:57 tarihinde demiş ki: beyler bu tam__tam la sert___cocuk dangalaklarını tanıyan varmı şahsen??? aydınlı kendileri ve ikiz kardeş bunlar[signature][hline]Forza TnT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Takmayın kafanızı bu kadar hepimizi ne kadar etkilemiş olsada bu sadece bir oyun. 2 itemin lafını yapmamak gerek benim görüşüm. Sonsuza kadar sürmeyecek bu oyun bir gün kepenkleri kapatıcak mutlaka size tavsiye oyundan sadece zevk almaya bakın. ;)[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 evt takmayın kafanıza artık[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 :D :D :D :D :D salla yaw kanka derler sonra clanına gitme para istesinler verme küserler anlıycağın menfaat için kanka bunlar :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ne güzel bir topic burası... Herkes birbirini dövüyor meydan okuyor. Evini, kafesini basıyor. Pehh... Komik[signature][hline]Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad NP: 8x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Evet Ares Humanlarda Bikac arkadasimi Soyan iki kuruşluk Cikar için milletin oyun Zevkini maffeden Bikac isim Söylemek istiyorum MADMEx3 ve Murder_Tolga Bunlar Birkackez hırsızlık yaptıgını biliyorum .. Champion_tr Tolganin Cafe Sahibi .. bugun ::LostSoul:: de shellerini yürütmüsler Eminim Bu Adamlarin bi parmagi Vardir ... HERkezin DikkatiNe..[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Hmm bir nevi kinimi kusayim , icimdekileri dökeyip topigine dönmüs. O zaman bende söylüyorum Murtazaaaaa uyuzum sana gecen gün 10 tane soul verdim hala geri vermedin. Delikanli isen ÖM ile adresini ver .. Tahsilata gelicem ... PM : Burn_Tr'i da tanirim ki bildigim kadari ile chari ile 2-3 kisi oynuyor Light_Dragon'u da bilirim. Her ne kadar bir kismi kendini melek olarak lanse etse de oyundaki cogu insan gibi arkadan konusmaya bayilan tipler. Neyseeee ..[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ne oluyor la burda fatal sana kim ks yapti kanka bu ban acilmicak ben 0dan kasar gelirim sen nickleri ver kac kere yatmalarini istegidini söle:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: ewon, 22 Kasım 2005 19:18 tarihinde demiş ki: ne oluyor la burda fatal sana kim ks yapti kanka bu ban acilmicak ben 0dan kasar gelirim sen nickleri ver kac kere yatmalarini istegidini söle:D ben bi nick werebilir miyim :S[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 sen bana mage karakter bul yeter sora nick ve 1 tanede transformation scrool ver yeter:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kondes Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 MrB lem istediğiniz item mi? pm atın bana oyunda verim bu kadar sürtüşmeye ne gerek var değil mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiMoReS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Beyogullari oyuna qirince sana pm atcam bak su pm lere qözünü sevem mustafa.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar