Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BurN_Tr

iamLight

Öne çıkan mesajlar

Takmayın kafanızı bu kadar hepimizi ne kadar etkilemiş olsada bu sadece bir oyun. 2 itemin lafını yapmamak gerek benim görüşüm. Sonsuza kadar sürmeyecek bu oyun bir gün kepenkleri kapatıcak mutlaka size tavsiye oyundan sadece zevk almaya bakın. ;)[signature][hline]::: Level 61 Paper mage :::
Nation : Karus
Clan : HESPERUS
Server : Ares
NP : 9xxx
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Ares Humanlarda Bikac arkadasimi Soyan iki kuruşluk Cikar için milletin oyun Zevkini maffeden Bikac isim Söylemek istiyorum MADMEx3 ve Murder_Tolga Bunlar Birkackez hırsızlık yaptıgını biliyorum .. Champion_tr Tolganin Cafe Sahibi .. bugun ::LostSoul:: de shellerini yürütmüsler Eminim Bu Adamlarin bi parmagi Vardir ...

HERkezin DikkatiNe..[signature][hline]n00b
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm bir nevi kinimi kusayim , icimdekileri dökeyip topigine dönmüs. O zaman bende söylüyorum

Murtazaaaaa uyuzum sana gecen gün 10 tane soul verdim hala geri vermedin. Delikanli isen ÖM ile adresini ver .. Tahsilata gelicem ...

PM : Burn_Tr'i da tanirim ki bildigim kadari ile chari ile 2-3 kisi oynuyor Light_Dragon'u da bilirim. Her ne kadar bir kismi kendini melek olarak lanse etse de oyundaki cogu insan gibi arkadan konusmaya bayilan tipler. Neyseeee ..[signature][hline]Class:Mage
Clan:KittiesT_T
Our evil is inherited from our innocence
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ewon, 22 Kasım 2005 19:18 tarihinde demiş ki:
ne oluyor la burda fatal sana kim ks yapti kanka bu ban acilmicak ben 0dan kasar gelirim sen nickleri ver kac kere yatmalarini istegidini söle:D

ben bi nick werebilir miyim :S[signature][hline]Clan : _OceaNs_
lidır : nonono
sörvır : çipır
levıl : 5x
nik : AmidoN(banned):hrr:
yeni nik : dontDoThat lvl : 5x
mesleği : Hunter-Archer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...