Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BurN_Tr

iamLight

Öne çıkan mesajlar

bu adamı aresde oynayan çoğu kişi tanır.eskiden kankaydık hatta clan felanda kurduk kardeş kardeş geçiyiyorduk.ben bundan item yardımı istedim bu ok dedi söz dedi (250 m + warrior shell+6) verdi ama bağırta bağırta.sonra biz bozuştuk bu itemleri geri istedi hatta tehtid bile etti telefonda erkekliği sökmüyodu ama oyunda gm tanıdığımı ne varmış neyse biz bunlan işimizi bitirdik borcumu aslanlar gibi ödedim.geçen kulağıma geldi bu şerefsiz diyormuş ki _LiGhT_DrAgOn_ beni soydu clanlara item için giriyo sonra borcunu vermiyo. erkekse çıksın yüzüme söylesin clan chatlere yazmasın.benim topic i açmamın nedeni bunlar doğru mu biri biliyorsa söylesin özellikle clanlarındaki FATAL[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_
Server:Ares
Level:61(Shadow Vain)
Np:85k+(wallam paso artıyo :D )
Clan: Junky
Sosyal ağlarda paylaş

kardeş sen delikanlılığını yapmıyın herkez senin nasıl biri oldugunu biliiyor sen kafana takma bu iti gonlunu fetah tut[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!!
AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!!
AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!!
baramus kıralı

Sosyal ağlarda paylaş

saol kardeşim ama sinirimi bozuyor.bide 2 de 1 mehmet0000000 sen hackersin diyor iyice deli oluyom . en olmadık gevurda geliyo beni neden hackledin diyo bakınız:mupie_svk adama ne diyeyim ben değilim diyorum genede anlamıyo ama burn karı gibi arkadan konuşmaya devam ederse kötü şeyler olacak[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_
Sosyal ağlarda paylaş

evet Cam la çok iyi arkadaşım msn ide var adamla hiç sorunum yok.bu güne kadar kimseden item istemedim sadece QuaKe clanı beni item karşılığı clanına aldı.(onlar verdi saolsun) ama onlar item verdiği halde bile çıkmadım clandan onlar ta ki bozana kadar[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_
Sosyal ağlarda paylaş

yaa bu burn_tr yi bende tanıyorum. hatta msn e bile var ii çocuğa benziyodu. alla alla neyse sen haklısın kardeşim erkek adam alır adresini gelir mekana derdi neyse anlatır. bu arada lan ibne sert__cocuk paticiğe sende takılıyosan oyunda bana pm at adresimi vercem sana hani beni dövecekmişsinya. :D:D gel hatta sen gelme adres ver ben geleyim aydına. tam___tam ıda aradan çıkarırım bu sayede[signature][hline]Name: beyogullari
Clan: Turkishtown
Class: arch mage
Nation: el morad
Server: ares
Np : Kasıyorum işaret çıkacak:D
Sosyal ağlarda paylaş

sen aldırma krdeş ona onu bende az çok biliyom ama hıyar adam sahtekarın teki seni herkez biliyo :)[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!!
AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!!
AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!!
baramus kıralı

Sosyal ağlarda paylaş

said:
iamLight, 22 Kasım 2005 13:57 tarihinde demiş ki:
saol poli kardeşim ben zaten herkeslen tradeleşiyom CamthalionTasadur neler koydu tradeye bu arada tbr. poli Sacred yapmışın yakışır sana

asdafsa evet hafiften Sacred oldu..eh işte tanıdıklar saolsun :Pp[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage %15
Np:96k+
Clan:Sacred
Sosyal ağlarda paylaş

said:
polifonik_osuruk, 22 Kasım 2005 13:57 tarihinde demiş ki:
said:
saol poli kardeşim ben zaten herkeslen tradeleşiyom CamthalionTasadur neler koydu tradeye bu arada tbr. poli Sacred yapmışın yakışır sana

asdafsa evet hafiften Sacred oldu..eh işte tanıdıklar saolsun :Pp
ispanyol hatunlar demek istedin demi xD[signature][hline]o_0

yaa dün ikiside elmorad_castlede oturmuşlar gatein yanına noob klanları başkanlarına abi bizi klana al diyolar. onlarda tabiki gel ağa hemen alıyım diyolar. bunlar başlıyo mal salak ezik adama hakarete. bende dayanamadım dedim ikinizin de m.k. bunlar başladı seni bulacaz dövecez:D:D:d:D pm den adresimi yazarken blocladılar. ama ben bulacam piçleri[signature][hline]Name: beyogullari
Clan: Turkishtown
Class: arch mage
Nation: el morad
Server: ares
Np : Kasıyorum işaret çıkacak:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Marl0_on, 22 Kasım 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
said:
polifonik_osuruk, 22 Kasım 2005 13:57 tarihinde demiş ki:
said:

asdafsa evet hafiften Sacred oldu..eh işte tanıdıklar saolsun :Pp
ispanyol hatunlar demek istedin demi xD

err şey..ege sen fazla konuşma XD learning spanish modu ahaha[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage %15
Np:96k+
Clan:Sacred
Sosyal ağlarda paylaş

light cım ben onu sana soyledım ama nededım ben sana zamanında sovuyodu sana şimdi sövüyo dıye bısey mı dedım olay bundan ıbaret.
sende burna cok ayıp yaptın ıtem aldın clandan cıktın falan bana benı tekrar al dedın aldım ama tekrar cıktın bu ona kızıyo burnada burda laf atma!!![signature][hline]Name: FATAL
Clan : yok
Server: Ares
Lwl : 61
Np : 1xxxx
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu bilmiyosun item alıp kaçma olayı yok zaten ben öyle yapmam şimdi bana onu savunma telefonuma kadar aradı arsızın önde gideni bu arada marla zaten en çok sizin orc olmanızı istiyorum çok sevdiğim insanlar karizma da bekleriz neyse bu topic uzadı ben dışarı çıkıyorum FATAL burn bana mutlaka gördüğü yerde pm atsın son sözüm şudur : KİMSE İNANMASIN LİGHT ŞUDUR BUDUR LAFLARINA BEN NE KİSAYİ HACKLEDİM NEDE İTEMİNİ ALIP KAÇTIM öyle olsaydı Buyse bana item verdiği andı vıııınnnnnn nerden gördüm sizi olurdu hadi kendinize ii bakın ßye[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi durup dururken bu topici neden actın
bana gelip ks yaptın bende dogal olarak sınır oldum onu soledım yanı ben eskiden dediğini söledim bende suc olabılır cunku andreyle 2 nız deli ettiniz beni yanı burna durup dururken neden pm atsın olayı belkıde o bıtırmıstır.hatta bı konusmamızda sordum senı tamam ödedi dedı.[signature][hline]Name: FATAL
Clan : DeaTH_STaRe
Server: Ares
Lwl : 61
Np : 1xxxx
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...