Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dupecilere izin verilen bir oyun ilginç.

enough4u

Öne çıkan mesajlar

yaptım yapmadım demıyorum ben gidip para kasıp ta haftalarca pazardada durdum sonra neoldu aldıgım temler full dupeee cktı gerek yok dedım s.... dedım temız ıtemlerımı cektım lvl 1 char actım +8 platesnden shellıne shardına ib sine kadar yaptım aldm scrolları koydum kasama gittim charl lvl 61 oldu yarn 62 daha maradona ugramadım[signature][hline]beramus
jn_mafia
lvl 61
alayına gider :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EvoLution_Priest, 24 Kasım 2005 02:23 tarihinde demiş ki:
Cypherda scroll fiyatLar 3Gß ßa$Lıyor ßu adamLar nerden ßuLuyor ßu kadar parayı? Dupe yoLu iLe Cypher'da hanqi gm varsa iLgiLenmiyor fazLa.. Ama diğer Serverlarda Dupe oLayı ßitti..

Cypher'in GM paket olmuş.. Yani hacklenmiş...Hackleyen adamda asla ve asla karışmaz zaten düpe yapanlara hatta yol öretir ;)[signature][hline]Nick: Synergenx (Soyuldu :( )
Lvl : 6x
Np: 5xxxx
Nation: El Morad (Beklemedeyiz)
Clan: Karizma
Job: Blade Master
Sosyal ağlarda paylaş

slmlar

arkadaşlar ben cyperda oynuyorum ne kadarda canım istemesede oynuyorum gm olayına gelince
bizim öle bir gm mis varki adam her zaman orclardan yana oluyo
ben her savaşa katılıyorum bir kerede insanların savaş kazandığını görmedim rougenin teki ne pok yapıyosa yapıyo bizim keeperi kesiyo ve savaş kaybediliyo daha başlar başlamas
heaven diye bir clan var o clan dupecinin ve koxp cunun cyperdaki önderi adamlar koxpla 3 tane 70 lvl yaptılar gm sağ olsun onlara asga da boss event yapıuyo(onlara özel) biz belki o talos u 20 defa kestik bişey çıkmadı adam nsl kestise iron belt çıkarmış ya nsl adalet bu
sonra geçen cz de bi healer vardı healerın üstüne inanın 12 kişi gittik ve hepimis çullandık o olduğu yerde oturup kalkıyodu sadece kendine 1920 heal basıyodu ve biz 12 kişi bunu kesemedik bizden 6 kişi biz ona çakarken aldı adamı kısartıyorus tekrar canı artıyodu boss gibi mübarek sonradan adamın lvl ini öğrendik 68 miş bu
demin cz ye gitmiştim adam skeeng açmış 40 la 55 arası bişeydi sanırım yaklaşık nerden baksan 10 kişiyi kesti macrola benimüstümde bide arrow def var düşünün
NSL BİR ADALET BEN HALA ANLAMIŞ DEĞİLİM :([signature][hline]NİCK : CAKO
LVL : 60 - PALADİN
IRK : EL MORAD
CLAN : REVENGE
NP : 25K
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CAKO20, 24 Kasım 2005 17:09 tarihinde demiş ki:
slmlar

arkadaşlar ben cyperda oynuyorum ne kadarda canım istemesede oynuyorum gm olayına gelince
bizim öle bir gm mis varki adam her zaman orclardan yana oluyo
ben her savaşa katılıyorum bir kerede insanların savaş kazandığını görmedim rougenin teki ne pok yapıyosa yapıyo bizim keeperi kesiyo ve savaş kaybediliyo daha başlar başlamas
heaven diye bir clan var o clan dupecinin ve koxp cunun cyperdaki önderi adamlar koxpla 3 tane 70 lvl yaptılar gm sağ olsun onlara asga da boss event yapıuyo(onlara özel) biz belki o talos u 20 defa kestik bişey çıkmadı adam nsl kestise iron belt çıkarmış ya nsl adalet bu
sonra geçen cz de bi healer vardı healerın üstüne inanın 12 kişi gittik ve hepimis çullandık o olduğu yerde oturup kalkıyodu sadece kendine 1920 heal basıyodu ve biz 12 kişi bunu kesemedik bizden 6 kişi biz ona çakarken aldı adamı kısartıyorus tekrar canı artıyodu boss gibi mübarek sonradan adamın lvl ini öğrendik 68 miş bu
demin cz ye gitmiştim adam skeeng açmış 40 la 55 arası bişeydi sanırım yaklaşık nerden baksan 10 kişiyi kesti macrola benimüstümde bide arrow def var düşünün
NSL BİR ADALET BEN HALA ANLAMIŞ DEĞİLİM :(

ßende Cypherim El Moradim.. Git.. KnightOnlineRankingdeki İtem Listesine ßak.. StolenLifes in Listesine ßak.. Sonra HEaven in Listesine ßak.. Heaven i korudugumdan Felan Değil.. Dogru Haklısın.. Adamların Girdigi Savası Kazanamıyoruz.. Ama Onlar Kadar profosyonel Ve Organize Oynayan ßir Clan Bizde Malesef Yok.. Suc Atarken Biraz Arastir.. ßak Adamlarla Tanıs Konus Oyle Suclama Yap.. Heaven Asistlerinden 0di Geldi CZ de Kendisini Kesmem İcin Tum Zırhını Vs Cıkardı Onumde.. Nedeni İse.. Savasta Yanlıslıkla ßenide KEsmesi Ve NP Kaybetmem.. İstedigine Laf Soyleyebilirsin.. Ama Her Yaptıgını Acık Acık Soyleyen Sordugun Soruya Ciddiyetle Cevap Veren Adamları Karalamana İzin Vermem

[ Not : MErak Edenlere 0di yi o Haldeyken Yinede Kesemedim.. Hic Bir İtemim Yoktu.. Calınmıstı.. ][signature][hline]NICK [ Gizli ]
SERVER OLYMPIA
JOB ASASSIN
LVL DAHA DOGMADI
CLAN HENUZ KURULMADI
NP 100
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım olaylar senin dışardan gördüğün gibi değil bide içine gir bi öle karar ver ha tamam içlerinden birkaç tane i adam çıkar onlara lafım yok ben o clanı en ii tanıyanlardanım çünkü o clandan olan bi arkadaşım var
o sölüyo bana neler yaptıklarını kendsi diyo bizim clan cyperın en ii dupcusu koxpcusu diye ismini vermek istemiyorum o clanda gm nin karakteri var ve o yüzden hiçbirşeyden korkmuyolar haklarıyla alıyo diyorsun savaşları ben yapmıyorum skill hilelerini
geçen savaşta heavan clanından 3 mage dodo nun a.q. kodu adamlarda buff var 3x koşu var de buff var nsl kesicen onları şimdi sana soruyorum bunlar hilemi değilmi?[signature][hline]NİCK : CAKO
LVL : 60 - PALADİN
IRK : EL MORAD
CLAN : REVENGE
NP : 25K
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...