Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serverlardaki Lag Problemi

diavolo

Öne çıkan mesajlar

said:
polifonik_osuruk, 24 Kasım 2005 13:11 tarihinde demiş ki:
ya evet bende msn den ventrillodan soruyorum onlarda tık yok dc sadece bize mi yada lag her ikiside?yada telekomdan kaynaklanan bir sorun?

sanırım telekomdan poli.. Çünkü biz a4 te talos u kesmek için lag geçmesini beklerkerken krekotoa geldi kesti gitti.. bizde lag hala devam ediyordu...şu an oyun sürekli a3 te rollback oluyor..

login server connection hatası veriyor... herkes ,herşey kafayı yedi.. nereye küfür edeceğimi şaşırdım...[signature][hline]Ares
El-morad
Kasar
64
6x.xxx
Sosyal ağlarda paylaş

said:
armani, 24 Kasım 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
slm aydin abi ben gokhan su anda avustralyadayim ve az evvel internetimi aktive ettim birazdan oyunu indiricem ark in bilgisayarindan oynadim hic lag yok burada :P
sende buraya gel istersen
arkadaslara slm larimi ilet pls

Gökhan selam... özlettin kendini... bekliyorum tekrar seni oyuna...[signature][hline]Ares
El-morad
Kasar
64
6x.xxx
Sosyal ağlarda paylaş

Bilip bilmeden konuşmayın lütfen. Türkiye'ye ADSL gelmeden 2 yıl önce serverları ve alt yapısı hazırlanmaya başlandı. Nereden biliyorsunuz diye sorarsanız Telekom'a biraz yakınlığım var. Ben de 2 gün adamı hiç koparmadan internette kaldığımı bilirim. Oralarda lag olmamasının en büyük sebebi oraya giden hat üzerinden çok fazla kullanıcının olmaması. Orada ki oynayanların sayısıyla burayı karşılaştır bakalım ne olacak sayısal olarak?[signature][hline]Server: Diez
ID: Holydexteriyus
LvL: Bugünlük 58
Clan: Hanedans
Np: 5xxx
Sosyal ağlarda paylaş

bence telekomdan kaynaklanıyo olabilir. çünkü msn de açılmıyo sürekli kendi kendine kapanıyo. internet sayfalarıda çok yavaş açılıyo. yurt dışında oynayan arkadaşlar party ye çağırıyolar ama ben giremıyom bı turlu gırsemde çok lag oluyo. bence telekomdan kaynaklanıyo..[signature][hline]NAME: GENERAL_069
LEVEL: 6x
CLAN: The Others
JOB: ARCH MAGE (Papper Mage)
NP: 40k+
SERVER: Ares
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar kesinlikle telekomdan kaynaklanan bir sorun var..şuan Ares/Sacred clanının ventrillosundayım adamlar çatır çatır oynuyolarmış benim giremedigime/lag olduguna inanmıyorlar kesinlikle telekomdan kaynaklanıo..[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage %17
Np:100k+
Clan:Sacred
zuhaha shevchenko naptı uleynn fb liler zuhaha
Sosyal ağlarda paylaş

Çoğu arkadaşın dediği gibi ADSL den kaynaklanan bir sorun bu.

Oyun normal oynanıyormuş... Eh biz giremiyoruz...[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...