diavolo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yine KO zamanına döndü oyun 5 dk da bir lag başlıyor sonra DC.. Bu kadar olmaz diyorum.. Sanırım premium aldğımızdan olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armani Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 slm aydin abi ben gokhan su anda avustralyadayim ve az evvel internetimi aktive ettim birazdan oyunu indiricem ark in bilgisayarindan oynadim hic lag yok burada :P sende buraya gel istersen arkadaslara slm larimi ilet pls[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya evet bende msn den ventrillodan soruyorum onlarda tık yok dc sadece bize mi yada lag her ikiside?yada telekomdan kaynaklanan bir sorun?[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred name changeler geliooooo gelioooo geliooooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armani Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ustat buradaki baglanti daha hizli ondan olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diavolo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: polifonik_osuruk, 24 Kasım 2005 13:11 tarihinde demiş ki: ya evet bende msn den ventrillodan soruyorum onlarda tık yok dc sadece bize mi yada lag her ikiside?yada telekomdan kaynaklanan bir sorun? sanırım telekomdan poli.. Çünkü biz a4 te talos u kesmek için lag geçmesini beklerkerken krekotoa geldi kesti gitti.. bizde lag hala devam ediyordu...şu an oyun sürekli a3 te rollback oluyor.. login server connection hatası veriyor... herkes ,herşey kafayı yedi.. nereye küfür edeceğimi şaşırdım...[signature][hline]Ares El-morad Kasar 64 6x.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diavolo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: armani, 24 Kasım 2005 13:04 tarihinde demiş ki: slm aydin abi ben gokhan su anda avustralyadayim ve az evvel internetimi aktive ettim birazdan oyunu indiricem ark in bilgisayarindan oynadim hic lag yok burada :P sende buraya gel istersen arkadaslara slm larimi ilet pls Gökhan selam... özlettin kendini... bekliyorum tekrar seni oyuna...[signature][hline]Ares El-morad Kasar 64 6x.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armani Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 oyunu indirmeye calisiyorum su anda burada saat 22:45 sanirim gece yarisi biter lol bi aksilik cikmassa bir kac saat sonra gorusuruz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armani Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bu arada oyunu indirmek icin tikladigimda bana 1.299 versiyonunu indirmeye basladi sizce normal mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enaksis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 türkiyede adsl için bi alt yapı yokken adsl getirildi. bu yüzden bağlantı devamlı kesiliyor. dediğiniz gibi yurt dışında böyle bir sorun yok.[signature][hline]__CAPSiN__ lvl:50 :( job: buffer / healer np: 536 clan: yok daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 adsl benim hic gitmio chardan hic cikmadan 2 gun charin online oldugunu bilirim[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bilip bilmeden konuşmayın lütfen. Türkiye'ye ADSL gelmeden 2 yıl önce serverları ve alt yapısı hazırlanmaya başlandı. Nereden biliyorsunuz diye sorarsanız Telekom'a biraz yakınlığım var. Ben de 2 gün adamı hiç koparmadan internette kaldığımı bilirim. Oralarda lag olmamasının en büyük sebebi oraya giden hat üzerinden çok fazla kullanıcının olmaması. Orada ki oynayanların sayısıyla burayı karşılaştır bakalım ne olacak sayısal olarak?[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 58 Clan: Hanedans Np: 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YOYO Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Marl0_on, 24 Kasım 2005 14:54 tarihinde demiş ki: adsl benim hic gitmio chardan hic cikmadan 2 gun charin online oldugunu bilirim way be ne modem varmış sende markası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENERAL_069 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bence telekomdan kaynaklanıyo olabilir. çünkü msn de açılmıyo sürekli kendi kendine kapanıyo. internet sayfalarıda çok yavaş açılıyo. yurt dışında oynayan arkadaşlar party ye çağırıyolar ama ben giremıyom bı turlu gırsemde çok lag oluyo. bence telekomdan kaynaklanıyo..[signature][hline]NAME: GENERAL_069 LEVEL: 6x CLAN: The Others JOB: ARCH MAGE (Papper Mage) NP: 40k+ SERVER: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 arkadaşlar kesinlikle telekomdan kaynaklanan bir sorun var..şuan Ares/Sacred clanının ventrillosundayım adamlar çatır çatır oynuyolarmış benim giremedigime/lag olduguna inanmıyorlar kesinlikle telekomdan kaynaklanıo..[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred zuhaha shevchenko naptı uleynn fb liler zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Tabiki Telekom.... Sabahları iş yerinden pazar kuruyorum.Bağlantımız T3 ayıptır solemesi 1kere bile kopmadı lag magda olmuyor ama oyunu oynmak yasak 1 kez ogle arasında cz yaptım bomba bomba xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armani Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 su anda oyuna girebiliyormusunuz? yeni char aciliminda bi sorun var mi ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Çoğu arkadaşın dediği gibi ADSL den kaynaklanan bir sorun bu. Oyun normal oynanıyormuş... Eh biz giremiyoruz...[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar