piNk_03 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 walla beni sorucak olursanız çok kötü hhastayım kum döküyorum da :( :( :( :( :( yardım edin bana Alıntıla
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 geçmiş olsn hoşgldin bu arada.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Alıntıla
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hoşgeldin geçmiş olsun[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Alıntıla
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 çook geçmiş olsun:(hosgeldin. Alıntıla
piNk_03 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 canımsınız benim teşekkür ederimmm Alıntıla
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 geçmiş olsun ve slm[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Alıntıla
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 geçmiş olsun hoşgeldin cnm! :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Alıntıla
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 gecmıs olsun :( yınede hosgeldın sefalar getırdın :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Alıntıla
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 geçmiş olsun hoş geldin arttırmayı 5 den açıorum[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Alıntıla
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ehehe 5 az şunu 8 yapalm.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Alıntıla
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hoş geldinde kum dökmek tam olarak nedir. ben yanlış mı biliyorum biraz absürd bişey sanıyodum[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Geçmiş olsun ve hoşgeldin :-)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ewet geçmiş olsun bu arada hoşda geldin..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hoşgeldin1111[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hoşgeldin dayı geçmiş olsun.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla
Padi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 pink cim yirim senin o kumlarını ben azuhah[signature][hline]May The "K" Be With You Alıntıla
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Merhaba hoş geldin.[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Alıntıla
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 .[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) [Bu mesaj Asgard tarafından 18 Kasım 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]Server: Dies Nation: Orc Job: Shaman Level: 5x Clan: deathsilence NP: 12xxx Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Geçmişler olsun. Acil sifalar dilerim. Hoşgeldin bu arada.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Alıntıla
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 geçmiş olsun :( hoşgeldin :)[signature][hline]:0) ? Alıntıla
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 slmssssssssssssss iyiyizzzzzzzzz.. Geçmişşşşşşşşşşşş olsunnnnnnnnn çoooooooooookk.................[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Alıntıla
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hosgeldin & gecmis olsun[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Alıntıla
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hosgeldin.[signature][hline]Who can explain? Alıntıla
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hosgeldin aramiza geçmis olsun biran once iyiles forumlarda gorelim seni :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.