Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce king lerin kime new faydası var yada neden king var ne işe yarar bu king ?? Buyurun...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben bu olaya cyper da tanık oldum ve resmen sinir oldum ya bukadar saçma bir olay olamaz.. king kar yağdırıyor ne bilim ona buna para veriyor sonra potlara zam koyuyor iyide o adam king oldu ve kafasına göre iş yapıyor şimdi sorarım sizlere nasıl başbakan nın üstünde cumhurbaşkanı varsa king in üstünde de gm var ama neden se gm le king tamamen bağamsız çalışıyor.. bu sizce böylemi olmalıydı ??
Mesaj tarihi:
heuehue kesinlikle hayır King bi işe yaramaz sadece king olan kişi biraz karizma oluor o kadar xD ....

bu arada serveri beklerken sapıttık goy goy yapıoruz lol :)[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :)
Mesaj tarihi:
zian sen xigenondaki orc rogue zianmısıN?[signature][hline]Nick:Kicken
LvL:4x
Server:Ares
Job:Archery
Clan:---
Nation:Human

Nick:UltraslanTr
LvL:5x
Server:Beramus
Job:Paper
Clan:MASSACRE_
Mesaj tarihi:
haydaaaaaaaaaaaaaaaaa
ordadamı war Zian hey allahım ...
yok kardeşim ben Diezdeki Human asasin anti paper mage Zian.(DIM) accountu sattım takılıorum öle onun bununkinde bırakılmıo :S yeni serverda düşnüüorum[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :)
Mesaj tarihi:
haa tamam anladım xigenondaki rogue olan baya saglamda :DD[signature][hline]Nick:Kicken
LvL:4x
Server:Ares
Job:Archery
Clan:---

Nick:UltraslanTr
LvL:5x
Server:Beramus
Job:Paper
Clan:MASSACRE_
Mesaj tarihi:
öhöhhö bizde bahsedelimmi seklimizden illa :D
sadece orc paper magele sor yarısı macrocu dio :D
neyse sattık gitti bitti =)[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :)
Mesaj tarihi:
ahahah hangi serverdasın sen ? birde ben orc olucam ![signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :)
Mesaj tarihi:
yeni server dan bahsediyorum yani orada bekliyorum seni ama malesef bende orc olacağım çünki yaklaşık 40 kişilik bir gurup olarak karar aldık :)
Mesaj tarihi:
yok oynadıgın bi server warsa arklardan bi account bulup gelebilirim belki onun için sordum :)[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :)
Mesaj tarihi:
hmmm annadım neyse beni bekliceksin biraz o zmn :)
60 a kasmam uzun zaman alabilir :D[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :)
Mesaj tarihi:
bne baslarsam yeni servera ciddi anlamda 61 olmadan CZ nin C si yok :)[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :)
Mesaj tarihi:
cz den daha hızlı lvl kasabileceğimiz başka bir yer bence yok bol ex yanında pk birde bosss ohhh valla :D[signature][hline]Knight Epire vazgeçilmez bir yaşam biçimi...
Mesaj tarihi:
işte amerikalıların oyuna biraz bişeyler katmak için yaptıkları saçmalıklardan bi kaçı bu king olayı...adam vergi falan arttırıyo bilmemne sallayın KO yu ya...
  • Yeni Oluştur...