AnemiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Arkadaşlar ben bu olaya cyper da tanık oldum ve resmen sinir oldum ya bukadar saçma bir olay olamaz.. king kar yağdırıyor ne bilim ona buna para veriyor sonra potlara zam koyuyor iyide o adam king oldu ve kafasına göre iş yapıyor şimdi sorarım sizlere nasıl başbakan nın üstünde cumhurbaşkanı varsa king in üstünde de gm var ama neden se gm le king tamamen bağamsız çalışıyor.. bu sizce böylemi olmalıydı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 heuehue kesinlikle hayır King bi işe yaramaz sadece king olan kişi biraz karizma oluor o kadar xD .... bu arada serveri beklerken sapıttık goy goy yapıoruz lol :)[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 server beklemek mi??? ohhooo ben çoktaaaan ümidimi kestim baksana hala bi ses soluk yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 zian sen xigenondaki orc rogue zianmısıN?[signature][hline]Nick:Kicken LvL:4x Server:Ares Job:Archery Clan:--- Nation:Human Nick:UltraslanTr LvL:5x Server:Beramus Job:Paper Clan:MASSACRE_ Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 haydaaaaaaaaaaaaaaaaa ordadamı war Zian hey allahım ... yok kardeşim ben Diezdeki Human asasin anti paper mage Zian.(DIM) accountu sattım takılıorum öle onun bununkinde bırakılmıo :S yeni serverda düşnüüorum[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 haa tamam anladım xigenondaki rogue olan baya saglamda :DD[signature][hline]Nick:Kicken LvL:4x Server:Ares Job:Archery Clan:--- Nation:Human Nick:UltraslanTr LvL:5x Server:Beramus Job:Paper Clan:MASSACRE_ Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 öhöhhö bizde bahsedelimmi seklimizden illa :D sadece orc paper magele sor yarısı macrocu dio :D neyse sattık gitti bitti =)[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 zian osaman yeni servera gelde bakalım nekadar sağlamsın ben orada olucam beklerim ( bu arada konudan tamemen saptık ama sağlık olsun :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ahahah hangi serverdasın sen ? birde ben orc olucam ![signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yeni server dan bahsediyorum yani orada bekliyorum seni ama malesef bende orc olacağım çünki yaklaşık 40 kişilik bir gurup olarak karar aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yok oynadıgın bi server warsa arklardan bi account bulup gelebilirim belki onun için sordum :)[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 malesef elimde olan 2 aded master charı sattım tamamen yeni server a odaklandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hmmm annadım neyse beni bekliceksin biraz o zmn :) 60 a kasmam uzun zaman alabilir :D[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 beklemek mi tam bana göre bir kelime yaklaşık 15 saatten beri yeni serveri bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 asdaa2lmömç2ö.a2möç.a2mçö.[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 aslında biraz abarrtım ama yapmak istediğim lvl 35 yada 40 iken cz de boll ca adam kesmek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bne baslarsam yeni servera ciddi anlamda 61 olmadan CZ nin C si yok :)[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yok artık daha neler lvl 30 dan sonra lvl kasılacak en iyi yer cz dir cz siz asla yapamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 cz den daha hızlı lvl kasabileceğimiz başka bir yer bence yok bol ex yanında pk birde bosss ohhh valla :D[signature][hline]Knight Epire vazgeçilmez bir yaşam biçimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YOYO Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 işte amerikalıların oyuna biraz bişeyler katmak için yaptıkları saçmalıklardan bi kaçı bu king olayı...adam vergi falan arttırıyo bilmemne sallayın KO yu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar