MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 evet arkadasLar önceki KraL Hacklendikten sonra yeni kral belli oldu...Yeni KraL frankestian :D ama ßi geldi hemen kendini ßelli etti Kral oldugu gibi Potlara Zam Geldi :D en yakın zamanda ss alıp koyacagım..[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx Not_: Artık Fakir SoyuLdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_shady_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 frankestain beni dinliyorsa tanır ama tanımamazlıktan gelir suan oyunu oynamasını bana borçlu duy lan sesimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kral dediğin adam yukardan sarı sarı aptal aptal yazılar geçiren herif mi ?_ slm hi ... ZZZ XXXX sen fazla oldun ama daha neler neler[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ztn c'nin kralı herkese maskara olmuştu. millet zevkine küfür ediyodu adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 diez diez en büyük bizim kralımız bayramda indirim yapıyo :D :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Milo olm sana paticik yassah artık.. aramışsın görmedim kntürüm yok mucuks :)[signature][hline]JimmyFloyd (lvl 62) , VisuaL_TR (lvl 60) Berserker HEROES DİES ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Orda asıl kral bendim önüme geleni yarardım:D[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Human iLe orC KraLLarı FarkLı değiL mi HumanLarın ki Sanırım Angelus oLmuş[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 5x.xxx Server : Cyhper ICQ: 137432 - 160364 Msn: [email protected] - [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 beramus un kralı bayramda 1 m para daıotıodu :D[signature][hline]6* OSMANLI blademaster bu ne yaw beramusa gıremıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 evet olmusTU.. suan yine dark_power sanırım rollback muhabbetinden kaynaklanıyor..[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: h1de, 23 Kasım 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beramus un kralı bayramda 1 m para daıotıodu :D nevar yani.. Cypherde de kraLa Makara oLSun die Onun Verdiginin iki katini veriordum... taki kendine 268.363.000 coins verene kadar :D[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 NeySe Beni kraL vs.. iLgiLendirmez Ben np kasmaya Bakarım :D Ama Dünden Sonra Soğudum cz den ...[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 5x.xxx Server : Cyhper ICQ: 137432 - 160364 Msn: [email protected] - [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 noLdu hayırdır.. ßen Yokken Sw mi vermior kimse : )[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yok önüne geLen Macrocu topluluğa Attack ediorum BakıOrum Yandan 5 er 5 er ok yemeye başLıOm bişi değiL heaL basıon seri attığı iÇin kaçamıOrum :D ama heaLer aLıOm arkama Vuruş o zmn oLuor :D sw ve priestleri sevmiOrum partydekiLeri adamı Hasta ederler istisnaLar hariç. Ama Karar verdim aLacam üyelik Sonrada Scroll aLacam tek takıLacam :D[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 5x.xxx Server : Cyhper ICQ: 137432 - 160364 Msn: [email protected] - [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Cypher patlak server :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 dün ben girdim herkes archer :D ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Satayım :P[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Yeni Server gelince sanki farkLı oLacak cyhper de olan areste oLmuormu diğer serverlerde oLmuor mu Alt yapı aynı Sonuçta[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 5x.xxx Server : Cyhper ICQ: 137432 - 160364 Msn: [email protected] - [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sorun Alttan Kaynaklanıyor Desene :D[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kimse 60 yapamıyor adamını macroyla cyper da ollduğu gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 niye bende 60 olamadim cypherde :D[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 o zmn bizim Serverdaki GM ler keLek biz ne edeLim[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 5x.xxx Server : Cyhper ICQ: 137432 - 160364 Msn: [email protected] - [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 e tmm o zmn cyper patlak .... kılıç git goblinlere bırak kimse gelmez oralara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Adam Gibi bi GM GeLse varyA DüzeLir ya ss ya ss . Bence Bizim Gm Biz Oyundayken Uyuyo Oyundan ÇıkınCa giriOr Saat farkı oLan bir yerden oLabilir ...[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 5x.xxx Server : Cyhper ICQ: 137432 - 160364 Msn: [email protected] - [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: X_MeDiC_X, 23 Kasım 2005 19:55 tarihinde demiş ki: e tmm o zmn cyper patlak .... kılıç git goblinlere bırak kimse gelmez oralara :D Gelseler Nolur Len.. :D :D Alayına İsyan.. Kosp İsine Girecem En Sonunda.. :D :D[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar