AthleT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Nette gezinirken meşhur gugıl reklamlarına rastladım, Tıkladım meraktan nasıl oluyo diye, aa bi baktım sesli evlenme hedesiymiş. said: 2 Gönül 1 Olunca"Sesli Evlilik Servisi" Nedir? Üyelerin kendi sesleri ile eş adayı arama ilanı yayınladıkları, birbirlerine kendi sesleri ile tanışma mesajı bıraktıkları bir eş adayı arama ve bulma servisidir.Sesini Duyun, Sesinizi Duyurunİlgilendiğiniz ilan sahibinin sesini duyar, bıraktığınız tanışma mesajınızla sesinizi duyurursunuz. Farklıdır Bilinen evlilik sitelerinden çok farklıdır... Güvenilirdir... Üyeler kendi sesleri ile eş adayı arama ilanı yayınlarlar. İlanla ilgilenen üyeler de yine kendi sesleri ile tanışma mesajı bırakırlar... Hızla Sonuca Ulaştırır, Zaman KazandırırÜyeler birbirlerine sesli mesajar göndererek hızla tanışırlar. 2001 Yılından Bu Yana... İlk ve Tek Türkçe "Sesli Evlilik Servisi" olan 2Gonul1Olunca.com 2001'den bu yana hizmet vermektedir ve... »Servis Telefon Numarası : 0546 321 00 00 Servis numarası; iş telefonu, ev telefonu, Turkcell faturalı hat, Turkcell kontörlü hat, Telsim faturalı hat, Telsim kontörlü hat, Avea faturalı hat, Avea kontörlü hatlardan aranabilir. Ayrıca... »»» Ülkelere göre eş adayı arayanlar Türkiye (3266) Almanya (27) KKTC (21) İngiltere (19) Hollanda (13) Fransa (7) Danimarka (4) İsviçre (4) Belçika (4) Avusturya (2) Ve bu kadar insan harıl harıl eş arıyorlar sanal alemlerde, yalnız ilgimi çeken nokta "Allah'ın emri Peygamber'in kavliyle" ibaresi ;) " Evett bizim çocuklar camfrog'da sevişmişler bize zurna'da OP vermek düşer " P.S : LINK belkim lazım olur ;);)[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler [Bu mesaj AthleT tarafından 23 Kasım 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Türkiye' ye bak yavrum be.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Nerde lüzumsuz bir olay var biz liste başıyız.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 off yaa gereksizler yaa ölsün bunların hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Aslında güzel birşeyde . Bana göre lüzumsuz.[signature][hline]Name : Sphere Nation : Karus Class : Roque Level : 70 Np : 50 Server : Ares 6 Bos konusan ve Geyik yapanlar TIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Kabaca bir göz gezdirdim. Anladığım kadarıyla iş yapan, para kazanan bir site. Demekki insanlar ihtiyaç duyuyor böyle şeylere, site sahipleri de ihtiyacı karşılıyor. Sadece ülkemizde olan bir şey de değil ki hem. Dünyaca ünlü bride.ru var bu amaç ile açılmış sitelere örnek olarak. Bunlar işi biraz daha ilerletip ses olayına girmişler. Bereket versin, ne diyebiliriz başka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 1.ci sırayı kimseye kaptırmayız ahah[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 liste başı tr...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zehirsiz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya sapıkmısınız kardeşim illaki ülkenize bokmu atcanız türk sitesi diye türkiye 1. mantığınız almıyomu ya ne beyinsiz insanlar var sizin gibiler yüzünden böyle işte! oh be boşalttım içimi [Bu mesaj Zehirsiz tarafından 23 Kasım 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 lol hatta lol kesmez ehuehaueehua. Yazık lam yazık :D[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Butun abazalar o sitedede desene xD[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum. Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frae Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Mavi, 23 Kasım 2005 17:50 tarihinde demiş ki: Nerde lüzumsuz bir olay var biz liste başıyız. Zuaabhaaha :)[signature][hline]-Impure souls of the living dead shall be banished into ethernal damnation- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Zehirsiz, 23 Kasım 2005 22:32 tarihinde demiş ki: ya sapıkmısınız kardeşim illaki ülkenize bokmu atcanız türk sitesi diye türkiye 1. mantığınız almıyomu ya ne beyinsiz insanlar var sizin gibiler yüzünden böyle işte! oh be boşalttım içimi [Bu mesaj Zehirsiz tarafından 23 Kasım 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] zehir saçma yau[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: AthleT, 23 Kasım 2005 17:33 tarihinde demiş ki: Türkiye (3266) Almanya (27) KKTC (21) İngiltere (19) Hollanda (13) Fransa (7) Danimarka (4) İsviçre (4) Belçika (4) Avusturya (2) Gine Bırakmamışız. *! No Comment*[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Türk sitesinde almanya fazla olcak değil?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hmm hemen evlenebilirim :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ben böle bi emir vermedim?[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 nikah memuru gibisin maşallah! :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 alan adına bittim ehue :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 "hızla"tanışıyorus düşün *sesini çok beğendim benim evlenirmisin* ota boka marry me diyen arkadaşımı yollıcam buraya..hayret bişi.[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bide arama tuşunda şehir için *farketmez tuşu var.erkek-bayan tuşunada *farketmez*koysalardı şaşmazdım.[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar