YOYO Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 arkadaşlar farkında mısınız son bir haftadır topiclerin konularının %80 i hep oyunu bırakmayla ilgili herhalde k2 istediği hedefe ulaşıyor ya da bizim için en hayırlısı bu ??oyunda kalanları sayısı günden güne azalıyor türkiye cephesinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 caktirma hepsi birakinca ben geri doncem zuhauzh :P[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YOYO Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Marl0_on, 24 Kasım 2005 15:06 tarihinde demiş ki: caktirma hepsi birakinca ben geri doncem zuhauzh :P oyunu bırakalı ne kadar süre oldu ve bıraktıktan sonra daha mutlu olduğunu düşünüyo musun? yani oh be iiki bıraktım diomusun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 birakmadim da gunde yarim saat i bulmuo oyunda oldugum zmn[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar