The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 152 mb ... halıyle benım gıbı dıal up arkadaslar ... sadece cable arkların ızlenımlerını ızlemekle yetınecek ... level vermez dımı bu ay ???[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hocam enrdne indireceimizi belirten bi link bi ışık bi işaret yokmu?[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 yuh arcane abarma lol ben veririm linki birazdan [Bu mesaj arcane tarafından 28 July 2003 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 bekliom acele ehe..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 sanırım ... download [hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' [Bu mesaj The_Delucian tarafından 28 July 2003 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj The_Delucian tarafından 28 July 2003 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 http://games.tiscali.cz/clanek/demo2.asp?id=5925[hline]Madalya sistemine hayır ! Refuse ! Resist ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ehehe millet hücum etmiş pek çekileybıl değil[hline]Madalya sistemine hayır ! Refuse ! Resist ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ya çıldırıcam çekemiyorum ! :([hline]Madalya sistemine hayır ! Refuse ! Resist ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 arcane'cim yukardxaki arkadasin werdii linki dene indirleybıl ordan ;)[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 diilmish öhm :P[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 zaten oradan deniyorum benim verdiğim link te oraya gidiyor %92 full gözüken mirror download a tıkladığımda bi anda tamamen full oluyor alla allaaa[hline]Madalya sistemine hayır ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 zaten dikkatini çekerim delucian buradan bulursunuz yazdı sonra "sanırım" olarak editledi çekemeyince eghueuhe[hline]Madalya sistemine hayır ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 bu arada official bi duyuru yok demo nun çıktığına dair ama BIS un lionheart forumunda da bu linkler var gerçi oradakiler de çekememiş eheh palavra olabilir[hline]Madalya sistemine hayır ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Cekememisteki olay Yavaslik Felanmi benim 64k ile suan 17kb geliyor :)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 gameguru da demosu cıktı yazıyor kı ... orda yazıyorsa cıkmıstır ... yazımı edıtlemeye calısma sebebım forumlarda daha once yapmadıgım url verme olayını denedım dırekt lınk ı vermek yerıne aha burda tarzında bısı yapayım dedım o yuzden ... dıal up oldugumu soylemıstım halıylen DL etmeyı denemedıgımı ve deneyemeyecegımı de ,eger yanlıs sa bılgı ozur dılerım ... (duygu somurusu bıle yaparım ayak ustu ...)[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' [Bu mesaj The_Delucian tarafından 28 July 2003 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: Kobe, 28 July 2003 23:10 tarihinde demiş ki: Cekememisteki olay Yavaslik Felanmi benim 64k ile suan 17kb geliyor :) hiç gelmiyor ki download başlamadı...[hline]Madalya sistemine hayır ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Burdan indirin bi kaç kere deneyince oluyo limited downloaddan[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 12.6kb/s indiriyorum su anda.. isallah harbi demosudur..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 oradan deniyorum da your file is being prepared diyor ve öyle kalıyor[hline]Madalya sistemine hayır ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 backle bi daha dene .. kırmızı oluyo yazı indirebilecegin zaman yani siyahla yazmio kirmizi yaziyo.. o zaman indir iste..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Hims Arcane Biz Indirdigimize gore Sende Bi Sorun VAr diyip kurtuluyimmi? :p[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 mumu dediğin gibi yaptım ilk denemede oldu hadi bakalım :) heyecanlıyım baya[hline]Madalya sistemine hayır ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 oynadıkca yazın bıseyler bızlerde sebeplenelım ..[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 oldururum o demo benim olmali birakin lan download'u ben edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Sırf bunun için planetside'ın 1.4gb lik demosunu pauseladım. Neyseki o flashgetle çekilebiliniyor. İnşallah bunda sorun çıkmaz çekerken.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar