Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyni fake olan kız arkadaş...

Whiskey

Öne çıkan mesajlar

Geçenlerde fakültenin kantininde bikaç arkadaş oturup sohbet ediyorduk sınavlar geliyo napıcaz cart curt neyse...
Bi kız arkadaş geldi çok fazla samimi değilim kızla , oturdu bikaç hatır sorma olayından sonra yeni erkek arkadaşını anlatmaya başladı (masaya genel anlatıyo ) İşte yeni sevgilim çok olgun bi çocuk çok anlayışlı beni çok ciddiye alıyo ömrümün sonuna kadar onunla olmak istiyorum çocuğun ailesiylede tanıştım süper insanlar falan yarım saat anlattı bu elemanı böyle.Neyse asıl bomba özete geçiyorum.
Elvan diye bi arkadaş var bizim gruptan kızla ikili diyaloğa başladılar...
Elvan : ee hangi bölümde çocuk ?
Kız : Yok okumuyo o çalışıyo bi şirkette..
Elvan : Hmm yeni mi mezun nerden ?
Kız : Yok baya olmuş mezun olalı aslında ( kem küm ediyo )
Elvan : Kaç yaşında bu çocuk kızım yaw?
Kız : Ya 43 yaşında ama 30 yaşında gösteriyo...
--------
Ben dumur masa dumur dinleyenler dumur ....
Yorumsuz...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

olgun rule sdfa[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

haha yeni bi amcayla tanıştım çok seviyorum amcanın ailesiyle tanıştım çok mutluyuz amcayla hiç ayrılmak istemiyorum
ahah lol:)[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...