banker Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bilgisayar kendi kendine msn hizmeti başlıgı altında bir sürü pencere açıor bunu nasıl düzeltebilirim spy mı virüs mü worm mu neyse artık ad aware alarm zone ve bililnen tüm programları denedım olmadı[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Değil kendi bilmemne açığıymış o.Bende de oluyordu.3. formatta düzeldi.Çok uyuz bişey.Normalde bir düzeltme yolu var fakat zorlu ve uzun bir yol.Uraşmadım başka versiyon bi windows yükledim.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yapma yaw ya bende reklamlar falan cıkıo kaka amaçlı bir şey bu !![signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 çalıştıra services.msc yaz enterla çıkan listeden messenger i bul devre dışı bırak özelliklerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 heh valla ufak ayrıntılarldaymış çözüm ben baya uçmuşum antivir le scan yapıodum :d[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell [Bu mesaj banker tarafından 24 Kasım 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj banker tarafından 24 Kasım 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar