-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Selam arkadaslar ben charımı rollback yaptırmak istiyorum rollback yaptırdıgım zaman trade den verdigim item v.s ne olursa geri geliyormu bilgisi olan yardım etsin pls[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 deyerli arkadaşım bir chara bilerek isteyerek rollback yaptırmaya çalışmak ban sebebidir ve rollback yaparak çoğalltığın itemler dup oluyor sen bunları bilmiyomusun be yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ne alaka kardes charım premium sadece mesala 1 hafda geriye alıcak ne cogaltması ne dupesi veya ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 senin charı 1 hafta geri alabilme gibi bir imkanın yok ister gm lere msj yaz ister ilgili başka bir yere yaz istek üzerine char 1 hafta rollback yemez eyer öle bir şey olacak olursa tüm server yer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: -Cursed-, 24 Kasım 2005 07:09 tarihinde demiş ki: ne alaka kardes charım premium sadece mesala 1 hafda geriye alıcak ne cogaltması ne dupesi veya ne alaka + yardımcı olmaya çalıştım biraz sakin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 RollBack Yapınca genelince Dupe oluyor bunu biliyorsun değilmi. Hey ayrıca bu save yapıp istedğin zaman load dan başlayabileceğin bişimi sandın :))) ayrıca sinirlenme bunlar benim düşüncelerim...[signature][hline]Nick :GiftERM Job :Buffer lvl :00 Server :olympia(Karus) np :100/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turk_cheater Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya kasmayın boşuna adamın amacı zaten dupe :) baksana direkt trade den verdiklerim geri geliyormu peah ne ala mualla topla arkadaşlarında istediğin herşeyi 9-10 tradeden wer abi ben hacklendim rollback istiyorum :) hiç aklıma gelmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: turk_cheater, 24 Kasım 2005 09:24 tarihinde demiş ki: ya kasmayın boşuna adamın amacı zaten dupe :) baksana direkt trade den verdiklerim geri geliyormu peah ne ala mualla topla arkadaşlarında istediğin herşeyi 9-10 tradeden wer abi ben hacklendim rollback istiyorum :) hiç aklıma gelmemişti arkadas sen dangalakmısın ben kazıklandıgım için böle bir baslık açtım amacım dupe mi ? bilip bilmeden laf sokusturma biliyorsan yaz bilmiyorsan bosuna post kasmanin allemi yok..[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bildigim kadarı ile artık charlara rollback atılmıyor. Yani 1 kaç ay önce bunu Notice olarak geçmişlerdi. Ama durum nedir onu bilemem bunu GM ler ile konuşman gerek yada website sinden customer services ile kontak kurmalısın bu aralar oyun ile ilgili problemler çogaldıgı için geç yanıt alabilirsin buda ayrı bir dezavantaj..[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: Clanless Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uruklurtz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 peki arkadaslar ben oyunda sıkıstmı ve 3 gündür havadayım bana rollback atamazlarmı acaba ben burdan kurtulamıorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turk_cheater Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: -Cursed-, 24 Kasım 2005 09:32 tarihinde demiş ki: said: turk_cheater, 24 Kasım 2005 09:24 tarihinde demiş ki: ya kasmayın boşuna adamın amacı zaten dupe :) baksana direkt trade den verdiklerim geri geliyormu peah ne ala mualla topla arkadaşlarında istediğin herşeyi 9-10 tradeden wer abi ben hacklendim rollback istiyorum :) hiç aklıma gelmemişti arkadas sen dangalakmısın ben kazıklandıgım için böle bir baslık açtım amacım dupe mi ? bilip bilmeden laf sokusturma biliyorsan yaz bilmiyorsan bosuna post kasmanin allemi yok.. önce hitabına dikkat et.. ben sana kazıklanacak kadar malmısın diye soruyormuyum.. senin kazıklanman gm i çokmu ilgilendirir? yapmasaydın salaklık kazıklanmasaydın.. geçmiş olsun 1 bardak soğuk su piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 relaxx plssssss[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bende AresMajare'ye katılıyorum. Bundan bir süre önce böyle bir topic'le duyurulmuştu resmi siteden. Ayrıca zaten rollback olayı playerların kendi ararlarındaki sorunlardan yapılmıyordu. Serverdan veya oyundan kaynaklanan bir sorun olduğunda yapılıyordu rollback. Bütün bunlara rağmen sen bence resmi siteden bir yaz bakalım ne olacak?[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 58 Clan: Hanedans Np: 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: turk_cheater, 24 Kasım 2005 11:40 tarihinde demiş ki: said: -Cursed-, 24 Kasım 2005 09:32 tarihinde demiş ki: said: turk_cheater, 24 Kasım 2005 09:24 tarihinde demiş ki: ya kasmayın boşuna adamın amacı zaten dupe :) baksana direkt trade den verdiklerim geri geliyormu peah ne ala mualla topla arkadaşlarında istediğin herşeyi 9-10 tradeden wer abi ben hacklendim rollback istiyorum :) hiç aklıma gelmemişti arkadas sen dangalakmısın ben kazıklandıgım için böle bir baslık açtım amacım dupe mi ? bilip bilmeden laf sokusturma biliyorsan yaz bilmiyorsan bosuna post kasmanin allemi yok.. önce hitabına dikkat et.. ben sana kazıklanacak kadar malmısın diye soruyormuyum.. senin kazıklanman gm i çokmu ilgilendirir? yapmasaydın salaklık kazıklanmasaydın.. geçmiş olsun 1 bardak soğuk su piliz bak kardes insan gibi bir başlık açtım eger bilgin varsa yaz yoksa abuk sabuk msj atma bilgisi olan yazsın diye birşey yazmışım + kazıklanıp kazıklanmamak bana kalmış herkes kendi derdine yanar abuk sabuk msj atma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 eskiden premium üye oldugun zaman yani buda 1.5 2 ay öncesi accountun da preoblem olunca yapıyorlardı şimdi bilmiyorum onun için yardım istedim ama şekil a da görüldügü gibi her başlıkta bu tiplerden cıkıyor neyse yardımlarınız için tsk ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar