JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 az önce moradondaydım herkes bağırıyordu server dün akşamki haline gelecek diye eski itemlere herşeye kavuşabilcekmişiz :D inşşallahhhhhhhh[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 :S dün bi item almışdım silinirse aglarım :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Upss daha neler olacak gorecez.. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 :D :D Sevinimmi Üzülimmi Anlamadim :D[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hiç sanmıyorum oyle birsey olcagını..[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Genede ne olur ne olmaz oyundan cıkarken herseyı ınne koyun :D belkı dupe olur :D[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 tekrar geriye düzeltmezlerse ben onları yamultcam :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ExCaLiBuR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hakan ciddimisin? gelcekmiymiş yoksa dieze osel bişeymi ?[signature][hline]nick :_ExCaLiBuR_ job :Shadow Vain server :Ares nation :Karus np :2xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 unutmadan dün lvl almistim oda rollbackla birlikte gitmis ama savasta kaybettigim npler geri gelmemis ne is anlamadimli zararima olan hersey oluyor karıma olan hic bisi olmuyor..[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bütün serverlar içindir herhalde hele bir yapmasınlar ben onlara yapacağımı biliyorum ^^[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 jony senin char banlı deil mi ya sana ne oluo asadasadadasa[signature][hline]http://forum.paticik.com/view.php?id=159050 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 peki bugün kasanlar ne olucak?[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: NightHunter666, 23 Kasım 2005 16:47 tarihinde demiş ki: jony senin char banlı deil mi ya sana ne oluo asadasadadasa asadfdsfadaf uhuo abi bu başka char :D edit char edit :D:D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 johny msn'e bak :D[signature][hline]Server: Dies Nation: Orc Job: Shaman Level: 5x Clan: deathsilence NP: 12xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ben inanmıyorum gidenin geri gelcegine dupe wipe ta silinen coinler geri gelcek dediklerinde 10 milyon coin koymuşlardı kasaya halbuki silinen para 100 milyonun üstündeydi, iyiki 990 milyona dupe wipe öncesi +7 giga almışım[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 falla shard in yerine sword breaker elixir in yeri wood staff shell in yerine plate nerden bilim warrior earringin yerine str 7 filam veririler k2 ye guvenim kalmadi benim artik[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 inşallah olmaz öyle bişey sabahtan beri ex kasıyom. olurda düne dönerse çok kötü olur .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 exp her zaman kasılır .. ama bir çok kişi milyarllarca para kaybetti :hrr:[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: LordSevo, 23 Kasım 2005 17:00 tarihinde demiş ki: inşallah olmaz öyle bişey sabahtan beri ex kasıyom. olurda düne dönerse çok kötü olur .... şimdi johny ve senin dediğini yapmaya çalışırlarsa dupe yapılır. ve bu sefer %100 olacağı için serverın içine tam edilir. ama yok sadece itemleri vericeklerse (ki hiç sanmıyorum) Marlon un dediği gibi elixir yerine wood staff fln bulabilir itemi silinen arkadaşlar :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bu oyun ke ye geçmemeliydi , myko bile hala ke olmadı , bi sürü bugları olan ke yi bu kadar çabuk sürede geçirirlerse , buyrun sonuçları[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior [Bu mesaj Informer tarafından 23 Kasım 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 informer haklı KE geldi skillbug oldu dupe çoğaldı bir sürü sorun oldu herkes ke yüzünden mağdur kaldı joey büyük umutla bekliyoruz vermezlerse bırakcam oyunu :S [signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] [Bu mesaj JoNyBLaCk tarafından 23 Kasım 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Joey, 23 Kasım 2005 16:47 tarihinde demiş ki: peki bugün kasanlar ne olucak? dogru bugun kasanlar nolcak :D 8 k np kastım :Pp yalan olcak : )[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bazı ark.larımdan önceki wipede silinmeyen itemler bazısından monster drop silinmiş ki wipeden sonra bunlar geri alınsa ii olcak gibime gelior[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 farkettiyseniz rollback oldu ama exp ve nplere bişi olmadı :S belki aynı şekilde itemleri geri verip exp ve npyi ellemezler haklı degilmiyim ? bende np ve exp aynı tek sorun itemler yok :S[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar