Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yuppi :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
az önce moradondaydım herkes bağırıyordu server dün akşamki haline gelecek diye eski itemlere herşeye kavuşabilcekmişiz :D
inşşallahhhhhhhh[signature][hline]Nick : Khrull
Class : Assasin
Level : 6x
Nation: Karus
Server : Diez
Np : 10xxx
BANNED :(
JoNyBLaCks 6x Mage
_TikiTo_ [Playing]
Mesaj tarihi:
tekrar geriye düzeltmezlerse ben onları yamultcam :D[signature][hline]Nick : Khrull
JoNyBLaCks 6x Mage
_TikiTo_ [Playing]
Mesaj tarihi:
unutmadan dün lvl almistim oda rollbackla birlikte gitmis ama savasta kaybettigim npler geri gelmemis ne is anlamadimli zararima olan hersey oluyor karıma olan hic bisi olmuyor..[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ..
Mesaj tarihi:
bütün serverlar içindir herhalde hele bir yapmasınlar ben onlara yapacağımı biliyorum ^^[signature][hline]Nick : Khrull
JoNyBLaCks 6x Mage
_TikiTo_ [Playing]
Mesaj tarihi:
said:
NightHunter666, 23 Kasım 2005 16:47 tarihinde demiş ki:
jony senin char banlı deil mi ya sana ne oluo asadasadadasa

asadfdsfadaf uhuo abi bu başka char :D edit char edit :D:D[signature][hline]Nick : Khrull
JoNyBLaCks 6x Mage
_TikiTo_ [Playing]
Mesaj tarihi:
ben inanmıyorum gidenin geri gelcegine dupe wipe ta silinen coinler geri gelcek dediklerinde 10 milyon coin koymuşlardı kasaya halbuki silinen para 100 milyonun üstündeydi, iyiki 990 milyona dupe wipe öncesi +7 giga almışım[signature][hline]Name: ::Informer::
Clan: N/A
Server : Ares
LvL: 66
Job: Warrior
Mesaj tarihi:
falla shard in yerine sword breaker elixir in yeri wood staff
shell in yerine plate nerden bilim warrior earringin yerine str 7 filam veririler k2 ye guvenim kalmadi benim artik[signature][hline]o_0
JoNyBLaCks 6x Mage
_TikiTo_ [Playing]
Mesaj tarihi:
said:
LordSevo, 23 Kasım 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
inşallah olmaz öyle bişey sabahtan beri ex kasıyom. olurda düne dönerse çok kötü olur ....

şimdi johny ve senin dediğini yapmaya çalışırlarsa dupe yapılır. ve bu sefer %100 olacağı için serverın içine tam edilir. ama yok sadece itemleri vericeklerse (ki hiç sanmıyorum) Marlon un dediği gibi elixir yerine wood staff fln bulabilir itemi silinen arkadaşlar :D[signature][hline]Name : Marla_Singer

KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK
Mesaj tarihi:
bu oyun ke ye geçmemeliydi , myko bile hala ke olmadı , bi sürü bugları olan ke yi bu kadar çabuk sürede geçirirlerse , buyrun sonuçları[signature][hline]Name: ::Informer::
Clan: N/A
LvL: 66
Job: Warrior

[Bu mesaj Informer tarafından 23 Kasım 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
informer haklı KE geldi skillbug oldu dupe çoğaldı bir sürü sorun oldu herkes ke yüzünden mağdur kaldı
joey büyük umutla bekliyoruz vermezlerse bırakcam oyunu :S
[signature][hline]Nick : Khrull
JoNyBLaCks 6x Mage
_TikiTo_ [Playing]

[Bu mesaj JoNyBLaCk tarafından 23 Kasım 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Joey, 23 Kasım 2005 16:47 tarihinde demiş ki:
peki bugün kasanlar ne olucak?

dogru bugun kasanlar nolcak :D
8 k np kastım :Pp yalan olcak : )[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Mesaj tarihi:
Bazı ark.larımdan önceki wipede silinmeyen itemler bazısından monster drop silinmiş ki wipeden sonra bunlar geri alınsa ii olcak gibime gelior[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Mesaj tarihi:
farkettiyseniz rollback oldu ama exp ve nplere bişi olmadı :S belki aynı şekilde itemleri geri verip exp ve npyi ellemezler haklı degilmiyim ? bende np ve exp aynı tek sorun itemler yok :S[signature][hline]Nick : Khrull
JoNyBLaCks 6x Mage
_TikiTo_ [Playing]
  • Yeni Oluştur...