Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fabia 1.4 TDI Hakkında bildikleriniz..

PaLeRmO

Öne çıkan mesajlar

Bu araç hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim...[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış....
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm bahsettiğin arabadan arkadaşımda var kullanıyor şuan.Pek bi bilgim yok ama gözlemlerimi ve arkadaşımdan duyduğum bir kaç şeyi ileteyim.
Yakıt tasarrufu iyi.Performans olarak 1.4 dizel arabaya göre fena değil.Benim beğenmediğim bi bi noktası iç mekan bana biraz küçük geldi.Bunların haricinde alınıp binilebilecek bir araba.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet 2-3 milyar fazla vererek corsa alabilirdim ama corsa nın donanımından çok daha iyi bir donanımı olduguna karar verdim son dakikada almaya karar verdim..Corsadan üstün olarak Yol bilgisayarı VE hız sabitleme özellikleri ilgimi çekti ayrıca torku daha yüksek..( alalı daha 2 gün oldu ve hala sis farlarının nerden açıldığını bulamadım:D)

Saygılar..[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış....
Sosyal ağlarda paylaş

anlatıcaktı müsade etmedim..biliyom dedim..Aslında biliyo olmam lazım bundan önceki arabam da Wolksvagen di aynı dizayna sahipler ama hala bulamadım...:D çok ciddiyim bilen biri söylesin :D[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PaLeRmO, 23 Kasım 2005 08:11 tarihinde demiş ki:
Evet 2-3 milyar fazla vererek corsa alabilirdim ama corsa nın donanımından çok daha iyi bir donanımı olduguna karar verdim son dakikada almaya karar verdim..Corsadan üstün olarak Yol bilgisayarı VE hız sabitleme özellikleri ilgimi çekti ayrıca torku daha yüksek..( alalı daha 2 gün oldu ve hala sis farlarının nerden açıldığını bulamadım:D)

Saygılar..

hayirli olsun o zaman gule gule kullan.[signature][hline]Who can explain?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...