PaLeRmO Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bu araç hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim...[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Hmm bahsettiğin arabadan arkadaşımda var kullanıyor şuan.Pek bi bilgim yok ama gözlemlerimi ve arkadaşımdan duyduğum bir kaç şeyi ileteyim. Yakıt tasarrufu iyi.Performans olarak 1.4 dizel arabaya göre fena değil.Benim beğenmediğim bi bi noktası iç mekan bana biraz küçük geldi.Bunların haricinde alınıp binilebilecek bir araba.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 selam, ilk çıktığı yıl avrupada kendi sınıfında kullanıcılar tarafından en iyi seçilmişti. seçimi yapan auto-bild idi. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Arka tarafı çok dar. Oturmadan önce sakinleştirici almanız veya gerekli testlerden geçip soğuk kanlılığınızı koruyacağınızı kanıtlamanız gerekli.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bizim komsuda var.memnun gozukuyorlar falla.durusu felanda cok guzel ama 1 2 milyar fazlaya bildigim kadariyla opel sahibi olabilirsin...[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaLeRmO Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Evet 2-3 milyar fazla vererek corsa alabilirdim ama corsa nın donanımından çok daha iyi bir donanımı olduguna karar verdim son dakikada almaya karar verdim..Corsadan üstün olarak Yol bilgisayarı VE hız sabitleme özellikleri ilgimi çekti ayrıca torku daha yüksek..( alalı daha 2 gün oldu ve hala sis farlarının nerden açıldığını bulamadım:D) Saygılar..[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Arabayı teslim aldında bi allahın kulu şu tuş şuna yarar diye anlatmadı mı?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaLeRmO Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 anlatıcaktı müsade etmedim..biliyom dedim..Aslında biliyo olmam lazım bundan önceki arabam da Wolksvagen di aynı dizayna sahipler ama hala bulamadım...:D çok ciddiyim bilen biri söylesin :D[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hyırlı olsun bencede skodanın yaptığı bu aralar yaptığı en güsel arabalrdan biri orta halli insanlara hitap ediyor uzcuzda [Bu mesaj _MysteriouS_ tarafından 23 Kasım 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 wv deki gibi ise konsoldaki sağa sola dönen yuvarlak bi dalga olması lazım far açma kapama için. o aleti kendine doğru çek sislerin yanması lazım[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: PaLeRmO, 23 Kasım 2005 08:11 tarihinde demiş ki: Evet 2-3 milyar fazla vererek corsa alabilirdim ama corsa nın donanımından çok daha iyi bir donanımı olduguna karar verdim son dakikada almaya karar verdim..Corsadan üstün olarak Yol bilgisayarı VE hız sabitleme özellikleri ilgimi çekti ayrıca torku daha yüksek..( alalı daha 2 gün oldu ve hala sis farlarının nerden açıldığını bulamadım:D) Saygılar.. hayirli olsun o zaman gule gule kullan.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elf_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 motor yapisi polo ile ayni..hemen hemen ic yapisida oyle..skoda dedigimz marka vw`in alt firmasi..[signature][hline]Don`t you approve?? The door is there.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 selam, wv değil arkadaşlar, vw :) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar