CagRi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Yavas alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 alıştıra alıştıra.. bikere de hepsini alamazlar..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borntobewild Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 gs liyim ama zerresine inanmadım ben bu haberin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 pires olmadı kily oda olmadı hainze şimdide nedved olmadı viduka alır alır en sonuda hakkı ismail cabbar[signature][hline]X=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: RayCharles, 19 Kasım 2005 18:28 tarihinde demiş ki: said: codename_curse, 19 Kasım 2005 18:26 tarihinde demiş ki: sol kanata özhan canaydını koysunlar dinamo gibi herif ya yok ...... :-) sonraki seneye de batistutayı bekliyoruz gs'ye ehehe Batistutayı FB alcaktı bir ara...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 o ara batistuta 38 yaşında deildi ama :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 zati alsakta turk takımları anca 32 yasını gecmiş eski şohretlere bakıo -hooijdonk -de boer -ailton ornekler cok aama yetenekli oyuncu avına cıkmıolarkii hep yaşlı oynculara[signature][hline]wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 di mi? Anelka, Alex, Appiah, Kleberson... hep yaşlı :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Fistan, 20 Kasım 2005 22:16 tarihinde demiş ki: abi şey olmasın? Nedved GS'yi almak için teklifte bulunmasın? o da olabilir bak basın çarpıtmıştır olayı.Belki Nedved GS'yi almak istiyodur ne de olsa Juventus'da milyon dolarları alıyo adam.GS'den zengindir heralde eheheheh ahahaha[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: RayCharles, 21 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki: o ara batistuta 38 yaşında deildi ama :) O ara Batistuta 35 Yaşındaydı ama...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 gsliyim ama yalan olur..ben biliyorumara devrede bu nedved lafı çok geçicek.ha aldık ha almadık falan derken transferin son günü gidip afrikadan bruno die bi adam alıcaz biliorum ben[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 yok be bruno güsel isim alsak alsak zimbamba dan aliyahsku die bi adam alırız.. şaka maka daha önce de söledim şikayet etmişler silinmiş neden annamadım.. nedvedle heinz aynı adada doğmuş aynı mahallede top koşturmuş nedved heinzı kardeşi gibi severmiş sora bi gün kara gözlüklü adamlar nedvedi kaçırmış hatta heinz onun yoluna düştüğü için futbolcu olmuş. heinz nedvedi ikna eder yani.. (bkz. anelka henriyi ikna eder)[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Selamlar , Bana kalırsa gelebilmesi o kadar da zor değil.Kendisi Juventus'da artık mutlu değil bu bir gerçek.Milli takımı bırakmıştı.Fakat play-off'lara kalan Çek Cumhuriyet'ine yardım etmek geri döndüki gerçekten de büyük payı var. Sorunun başladığı yer Galatasaray Nedved'i alacak parayıda bulurda o kadar yalnış adamlar o kadar yanlış görevlerde ki transfer bağlayamıyorlar.Bu konuda ki zaaflarını nasıl düzelticekler bilmem.Özhan Canaydın gene Fransa kanadını kullanabilir vs.Heinze gibi kanat oyuncusu olup çalım atamayan bir futbolcuyu alabilmek için Galatasaray 2 hafta gündemini bu adama ayırdı.Üstüne üstlük başkan yanına Abdülrahim Albayrak'ı aldı.Çok vahim bir durumda olan transfer ekibimiz ve zayıf olan iletişim gücümüz ile Nedved zor... Umarım gelir.Yaşının 33 olması bence mühim değil dünyadı en profesyonel oyunculardan biri.Hala kondisyonu iyi hala zinde.Bahsettiğimiz kişi Nedved farkındamısınız bu adamın kim olduğunu bir daha araştırın gollerini,asistlerini,başaraılarınıiödüllerini bir araştırın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Eternal, 20 Kasım 2005 15:16 tarihinde demiş ki: Nedved i cagır suraya Necati , Hakan Şükür var bi tarafta Diger tarafta Alex , Anelka var hangisiyle oynıcan diye sor Necati kim ? der bi ilk.Hakan Şükür'ü belki biliyodur İtalya'dan bi aralar. Alex le Anelka yı rica ediyim der. ü hocam eywallah da Hakan Şükür e biraz ayıp olmuş yabancılardan kime sorsan onu söyler en büyük türk golcüsü diye ki bence de öyledir(oynatmayı bilene). uefa kupasının alındıgı zamanındaki oyununu ve katkılarını hatırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 alexde olsa anelkada olsa bu maçı gs alır...[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yanlış konu :)[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 alex oynamıyor yaaaaaaaaaa heycanlandı birden gençliğine verelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ayıptır sorması bunun neresi bomba ? 1950 model el bombası elimizde patlayacak sonunda gelmesin...[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Appiah gibi bunu da kakalarlar :) Doğrudur gazetede 23 milyon dolar mi ne verilecek yazıyordu. Yaşı geçmiş işte Juventus elde kalacağına para getirsin diye satar abi niye olmasın Appiah'i öyle vermediler mi Fenere :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 apiahı neden sadece 8 milyon euroya geldi de adm oynuyo ama toparlıyo orta sahayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kesin beşiktaşlısın sen[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: DarKRideR, 23 Kasım 2005 23:44 tarihinde demiş ki: Appiah gibi bunu da kakalarlar :) Doğrudur gazetede 23 milyon dolar mi ne verilecek yazıyordu. Yaşı geçmiş işte Juventus elde kalacağına para getirsin diye satar abi niye olmasın Appiah'i öyle vermediler mi Fenere :) appiah'ın yaşını biliyormusun?[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Fistan, 23 Kasım 2005 23:50 tarihinde demiş ki: said: DarKRideR, 23 Kasım 2005 23:44 tarihinde demiş ki: Appiah gibi bunu da kakalarlar :) Doğrudur gazetede 23 milyon dolar mi ne verilecek yazıyordu. Yaşı geçmiş işte Juventus elde kalacağına para getirsin diye satar abi niye olmasın Appiah'i öyle vermediler mi Fenere :) appiah'ın yaşını biliyormusun? bilmeden konuşuyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: _MysteriouS_, 23 Kasım 2005 23:53 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 23 Kasım 2005 23:50 tarihinde demiş ki: said: DarKRideR, 23 Kasım 2005 23:44 tarihinde demiş ki: Appiah gibi bunu da kakalarlar :) Doğrudur gazetede 23 milyon dolar mi ne verilecek yazıyordu. Yaşı geçmiş işte Juventus elde kalacağına para getirsin diye satar abi niye olmasın Appiah'i öyle vermediler mi Fenere :) appiah'ın yaşını biliyormusun? bilmeden konuşuyorlar işte Otorite senmisin peki burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 otorite ve yasin arasindaki iliskiyi henuz kuramadim.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar