Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük bomba Nedved!.., tabii doğruysa!!!

Davion

Öne çıkan mesajlar

said:
RayCharles, 19 Kasım 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
said:
codename_curse, 19 Kasım 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
sol kanata özhan canaydını koysunlar
dinamo gibi herif

ya yok ......
:-) sonraki seneye de batistutayı bekliyoruz gs'ye ehehe

Batistutayı FB alcaktı bir ara...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 20 Kasım 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
abi şey olmasın? Nedved GS'yi almak için teklifte bulunmasın? o da olabilir bak basın çarpıtmıştır olayı.Belki Nedved GS'yi almak istiyodur ne de olsa Juventus'da milyon dolarları alıyo adam.GS'den zengindir heralde eheheheh

ahahaha[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

gsliyim ama yalan olur..ben biliyorumara devrede bu nedved lafı çok geçicek.ha aldık ha almadık falan derken transferin son günü gidip afrikadan bruno die bi adam alıcaz biliorum ben[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

yok be bruno güsel isim alsak alsak zimbamba dan aliyahsku die bi adam alırız..

şaka maka daha önce de söledim şikayet etmişler silinmiş neden annamadım.. nedvedle heinz aynı adada doğmuş aynı mahallede top koşturmuş nedved heinzı kardeşi gibi severmiş sora bi gün kara gözlüklü adamlar nedvedi kaçırmış hatta heinz onun yoluna düştüğü için futbolcu olmuş. heinz nedvedi ikna eder yani.. (bkz. anelka henriyi ikna eder)[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar ,

Bana kalırsa gelebilmesi o kadar da zor değil.Kendisi Juventus'da artık mutlu değil bu bir gerçek.Milli takımı bırakmıştı.Fakat play-off'lara kalan Çek Cumhuriyet'ine yardım etmek geri döndüki gerçekten de büyük payı var.

Sorunun başladığı yer Galatasaray Nedved'i alacak parayıda bulurda o kadar yalnış adamlar o kadar yanlış görevlerde ki transfer bağlayamıyorlar.Bu konuda ki zaaflarını nasıl düzelticekler bilmem.Özhan Canaydın gene Fransa kanadını kullanabilir vs.Heinze gibi kanat oyuncusu olup çalım atamayan bir futbolcuyu alabilmek için Galatasaray 2 hafta gündemini bu adama ayırdı.Üstüne üstlük başkan yanına Abdülrahim Albayrak'ı aldı.Çok vahim bir durumda olan transfer ekibimiz ve zayıf olan iletişim gücümüz ile Nedved zor...

Umarım gelir.Yaşının 33 olması bence mühim değil dünyadı en profesyonel oyunculardan biri.Hala kondisyonu iyi hala zinde.Bahsettiğimiz kişi Nedved farkındamısınız bu adamın kim olduğunu bir daha araştırın gollerini,asistlerini,başaraılarınıiödüllerini bir araştırın derim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 20 Kasım 2005 15:16 tarihinde demiş ki:
Nedved i cagır suraya
Necati , Hakan Şükür var bi tarafta

Diger tarafta
Alex , Anelka var
hangisiyle oynıcan diye sor

Necati kim ? der bi ilk.Hakan Şükür'ü belki biliyodur İtalya'dan bi aralar.

Alex le Anelka yı rica ediyim der.
ü

hocam eywallah da Hakan Şükür e biraz ayıp olmuş yabancılardan kime sorsan onu söyler en büyük türk golcüsü diye ki bence de öyledir(oynatmayı bilene). uefa kupasının alındıgı zamanındaki oyununu ve katkılarını hatırlatırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Appiah gibi bunu da kakalarlar :) Doğrudur gazetede 23 milyon dolar mi ne verilecek yazıyordu.

Yaşı geçmiş işte Juventus elde kalacağına para getirsin diye satar abi niye olmasın Appiah'i öyle vermediler mi Fenere :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 23 Kasım 2005 23:44 tarihinde demiş ki:
Appiah gibi bunu da kakalarlar :) Doğrudur gazetede 23 milyon dolar mi ne verilecek yazıyordu.

Yaşı geçmiş işte Juventus elde kalacağına para getirsin diye satar abi niye olmasın Appiah'i öyle vermediler mi Fenere :)

appiah'ın yaşını biliyormusun?[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 23 Kasım 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
said:

Yaşı geçmiş işte Juventus elde kalacağına para getirsin diye satar abi niye olmasın Appiah'i öyle vermediler mi Fenere :)

appiah'ın yaşını biliyormusun?

bilmeden konuşuyorlar işte
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_MysteriouS_, 23 Kasım 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
said:
Fistan, 23 Kasım 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
said:

appiah'ın yaşını biliyormusun?

bilmeden konuşuyorlar işte

Otorite senmisin peki burada?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...