arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bu aralar böyle içimde bi duygunluk var hep karanlıkta kalmak istiyorum hep yatmak istiyorum sürekli başım dönüor sık sık ateşim çıkıp inior doktorlar falan sinirsel dior.. bu aralar kötü bi olayda geçmedi başımdan..yani mutlu olmak istiyorum ama içimde bişi beni engellior..ve hastalanıyorum.. size başvurim dedim nedendir sizce?[signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ergenlik[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 +1[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 nedenini anlamak çözmeye yetecek mi?bakarsın nedenini anlayınca büsbütün moralin bozulur..sinirsel bi durumun ortaya çıkması için yakın zamanda kötü olay yaşaman şart değil, eskiden yaşadıklarının da etkisi olabilir. kısacası, "hıaadiii keeyfinee bıaak inaağan banaaa aaaaldaaanmaaaa öbür dünyayııaaaaaaeeaaaa haayyaatıı yaşşaaaa"[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ergenlik..hmm...irenç o zaman..sıkıldım benbu ergenlik lafını duymaktan yaa sivilceler bile bundan çıkıo..:(..ya ama dier yaşıtlarım dan kimse ergenlikten bayılmıo ateşi çıkmıo neden ben?:([signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ergenlik + bünye o zaman :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bunalmışsındır ondan.Geçer diyim yani ne diyim.Ağrı sızı varsa zaten doktora git.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -You dont know what its like to be like me; -Hi, im your nightmare, now please wake up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sevggili bul ilgini yönlendir yada ilgilenicek bişey bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sinirsel dedilerse aman dikkat! olduğun yerde kalırsın bi gün çok dikkat![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hamilesin :p ergenliktendir heralde. ilaç falan kullanıyo musun?[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 gothic olmussun sen :([signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Arenda Duwcalin Durumu Bendede Var :([signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ama Bir Kız Var Onu Gordum Mu :D Geciyor Yoksa Aşkdan Mı Sırf Onu Gormek icin Biraz Gec Gidiyorum Okula :( O Kadar Yakısıklı Degilim Ama Kızlar Hep Benle Konusur.Ama Dayanamadım Yolda Onunu Kestim. Gozlerin Coq Guzel Dedim..Utanıyorum Kendimden Kotu Mu Yaptım Sizce.Kız Sapık Zannetmiş OLabilir Mi ?[signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar