Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bana neler olduğunu bilmiyorum

arenda_duwcal

Öne çıkan mesajlar

bu aralar böyle içimde bi duygunluk var hep karanlıkta kalmak istiyorum hep yatmak istiyorum sürekli başım dönüor sık sık ateşim çıkıp inior doktorlar falan sinirsel dior.. bu aralar kötü bi olayda geçmedi başımdan..yani mutlu olmak istiyorum ama içimde bişi beni engellior..ve hastalanıyorum..

size başvurim dedim nedendir sizce?[signature][hline]duman =))

bana ninjalık yaptırmayın efendim!!!

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

nedenini anlamak çözmeye yetecek mi?bakarsın nedenini anlayınca büsbütün moralin bozulur..sinirsel bi durumun ortaya çıkması için yakın zamanda kötü olay yaşaman şart değil, eskiden yaşadıklarının da etkisi olabilir. kısacası, "hıaadiii keeyfinee bıaak inaağan banaaa aaaaldaaanmaaaa öbür dünyayııaaaaaaeeaaaa haayyaatıı yaşşaaaa"[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi

Sosyal ağlarda paylaş

Ama Bir Kız Var Onu Gordum Mu :D Geciyor Yoksa Aşkdan Mı Sırf Onu Gormek icin Biraz Gec Gidiyorum Okula :( O Kadar Yakısıklı Degilim Ama Kızlar Hep Benle Konusur.Ama Dayanamadım Yolda Onunu Kestim. Gozlerin Coq Guzel Dedim..Utanıyorum Kendimden Kotu Mu Yaptım Sizce.Kız Sapık Zannetmiş OLabilir Mi ?[signature][hline]GaSoLiNa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...