pegasus_end Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bu mesaj az once geldi telefonuma `Canim kardesim ben onur resmini koyduk karsimiza tunayla oturduk iciyoruz bizi merak etme hersey yolunda seni cok seviyoruz` Hayatta insanin sirtini dayayabilecegi arkadas kelimesini tam anlamiyla gerceklestirebilecegi,dostlarinin olmasi kadar guzel birsey yok,akliniza gelmisken dostunuza arkadasiniza bir cagri cagri atin sevindirin onu.Bu dunyanin yarini yok,hic bir sey icin gec degil...(acaip doldum sacmaladigimi dusunyorsaniz kusura bakmayin)[signature][hline]Hayat dedigin nedir ki arkadas... [Bu mesaj pegasus_end tarafından 23 Kasım 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 lan tuna benim sevgilim kim oluyo da oturuyo onla hop hop?[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 dostlar olmadan olmuyor ya!![signature][hline]Rest In Peace.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ben de dostluk için ağlamıştım bi keresinde. İnsan, kutsal olan için ağlamalı ve dostluk gerçekten kutsal.[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 çok güzel ya keşke bana da böyle bi mesaj gelse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ben dostumun numarasını kaybettim. Divane olmuş bir şekilde de aramaktayım resmen. Siz siz olun dostunuza aşık olmayın.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Dost dediğin şey şu hayattaki en güzel şey ya...Kimse kaybetmesin....Ben bi kere kaybettim bida kaybetmem[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bazen arıyorlar moralin dibe vurduğunda seslerini duymak yetiyor sadece...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hmm... *!telefonuna bakınır...* *!Bulur,numarayı çevirir..* Kanka seni özledim nasıl gidiyor? der... İzninizle 5dk yokum patide dostlarımı arayacağım...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bazen de her şey üstüste bindiğinde, üstlerindeki düğümü çözerler. Gerçi arada biraz su kaybedersiniz ama o su dertlerinizle birlikte akar.[signature][hline]Ahaha Miburo! Whadda?!? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 malesef benim henüz bir dostum yok büyük ihtimallle bulnduğum cevredeki insanların benimle uyusmamasından dolayı etraftakilere cok sıradan geliyorum birine "hayat" deseler umurlarında olmuyor okuldaki bir kız böyle sanki hiç kimse gibiyim kimse benden nefret etmiyo ama bunun sebebi kimsenin beni nefret edecek kadar bile önemsememesi beni kimse aramaz nasıl bir duygu olduğunu gercekten cok merak ediyoum eminim güzel bir duygudur dostlarınıza sahip çıkın benim gibi olmayın[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 dostluk birden kazanilmaz zaten zamanla gelir yerlesir icine tanimak gerekir herseyiyle,paylasmak gerekir iyisiyle kotusuyle.Kendini bu kadar kisitlama elbet vardir senide onemsiyen onemli olan farketmek[signature][hline]Gelirken merhaba demedim,giderken de benden elveda bekleme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 umarım günün birinde bu kişi veya kişileri farkederim :l[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: zarek, 23 Kasım 2005 20:37 tarihinde demiş ki: bazen arıyorlar moralin dibe vurduğunda seslerini duymak yetiyor sadece... [signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: rayka, 23 Kasım 2005 22:25 tarihinde demiş ki: umarım günün birinde bu kişi veya kişileri farkederim :l Gerçek dostlar, fark edilmeden edinilir.[signature][hline]Ahaha Miburo! Whadda?!? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ii[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Dostluk bam baska bişi ya bununla ilgili bi şiir. Dost dediğin Sevilecek biri olmadığın zamanlarda bile Seni Sevmeli... Sarılınacak biri olmadığın zamanlarda bile Sana sarılmalı.... Dayanılmaz olduğun zamanlarda bile Sana Dayanmalı.. Dost dediğin; fanatik olmalı; Bütün dünya seni üzdüğünde Sana moral vermeli, Güzel haberler aldığında seninle dans etmeli, Ve ağladığında, seninle ağlamalı... Ama hepsinden daha çok; Dost matematiksel olmalı; Sevinci çarpmalı... Üzüntüyü bölmeli... Geçmişi çıkarmalı... Yarını toplamalı... Kalbinin derinliklerinde ihtiyacı hesaplamalı... Ve her zaman Bütün parçalardan daha büyük olmalı... İşi bitince seni bir tarafa atmamalı...[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bi de dostları anlatan bi sms vardı. iyi dostlar korur, düşeni kaldırır filan :)[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Arkadassız Zaman Gecmezz.[signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar