AresMajere Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 KOL Users, Due to recent unforseen technical issues and server outages the new server Olympia will be delayed 1-2 days. All accounts have been rolled back to Tuesday at 8:30 PM. If there are issues with your account please contact customer service to resolve it personally. All premium users will get +1 day added. We apologize for the inconvience. -KOL Team http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=2395 Anladığım kadarı ile bazı teknik nedenlerden dolayı Olympia açılması 1-2 gün gecikti. Tüm account lar ise salı günü 08.30 PM e rollback atılacak. Herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız Customer service e başvurmamız belirtiliyor. Tüm premium üyelerine extradan 1 gün verileceginden bahsetmişler.[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: Clanless Race: El morad [Bu mesaj AresMajere tarafından 24 Kasım 2005 05:42 tarihinde değiştirilmiştir]
AresMajere Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Demek ki dupe wipe falan yok.. [Bu mesaj AresMajere tarafından 24 Kasım 2005 05:43 tarihinde değiştirilmiştir]
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ne yani salıya kadar yapacağımz herşey boşuna mı olacak?? :S
cembek Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yani itemlerin gitigi tarihe rolback atılacak.ama sanırsan ex ve np leryıne kalacak[signature][hline]Server: Ares LvL: 63 ( kasar hood ) Clan: __karizma__ Race: El morad
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 eee boşuna oynamayayım yani[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k
AresMajere Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Herkese hayırlı olsun server düzeltilmiş..[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: Clanless Race: El morad
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Teşekkür ederiz açıklaman için AresMajere[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior
AresMajere Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Rica ederim info, yakında omuz omuza çarpışıcaz :)[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: Clanless Race: El morad
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :)[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Aresmajere Bu güzel haber için sana çok teşekkür ederim :):):):) oh be tüm itemler gelmiş geriye inşallah bankadakiler gene kendi kendine dupe olmamıştır[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing]
AresMajere Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Rica ederim..[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: Clanless Race: El morad
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya bişey dicem rogue chitin botu ğinne atıyodum bişey oldu inventory boşaldı birden relog yaptım bi sayfa full bot ben içlerinden birin ayırıp diğerlerini yaktım bu item dupe mi oldu şimd?[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır
lupin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Beyler yeni serverda paticikler olup bulasalımki hemen lvl atlıyalım. mesela ben rogue sin acıcam :D swiftler bendennnn :D[signature][hline]Nick:Kicken LvL:4x Server:Ares Job:Archery Clan:--- Nation:Human Nick:UltraslanTr LvL:5x Server:Beramus Job:Paper Clan:MASSACRE_ Nation:Human
prob Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 exp ve np lerde bir değişiklik olmuşmu peki?[signature][hline]:::İNSANLARI KAZIKLAMAK ERDEM DEĞİLDİR:::
AnemiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: holigun_tr, 24 Kasım 2005 06:37 tarihinde demiş ki: ya bişey dicem rogue chitin botu ğinne atıyodum bişey oldu inventory boşaldı birden relog yaptım bi sayfa full bot ben içlerinden birin ayırıp diğerlerini yaktım bu item dupe mi oldu şimd? doğrusu bu bana olsaydı Hepsini satardım :D:D:D
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 eet rol back atılmış olan benim np ye olmuş 8 k np kasmışdım ulaynn :D neyse bazı arkadaslarım magdurdu vede bi cok kişi düzelmesine sevindim..[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Öne çıkan mesajlar