BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 a-Hiç Bir Zaman b-Never c-Asla d-Bu Yüzyıl da Değil(İyimser Yaklaşım) e-Hepsi Bu kadar cibiliyetsiz, bu kadar yeteneksiz, bu kadar vurdum duymaz adamı nasıl bir araya getirip bir şirket kurarsın ? Tam 1 yıldır bir kere doğru düzgün bir iş yapamadı adamlar.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:199.xxx (Veda vakti geldi, satılıktır detaylar pazar alanında ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 e) Lgs de de bunlar çıksa keşke daha 1sene var Lgs ye ama[signature][hline]Benim sitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 d[signature][hline]Server : Cypher Name : n0th1ng Job : Shadow Vain Np : 98K Clan :TheMasK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 e- Hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 d :D :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bu oyunu milyonlarca kişi oynuyo, süper mario diil katlanmasını bilmiosan hiç durma, wer charı bi nooß a gitsin :D[signature][hline]LUCKybOY_2 server : diez lvl : 5x np : x clan : o iş yalan 1 yıldır oynuyorum anca bu kadar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 az daha b ile c aynı şey yazcaktım :)[signature][hline] Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 f) Hepbiri (Hiç Bir Zaman)....[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Cevap verıyorum IMMMMM D desem de olmaz C desemde olmaz bunlar bir seş yapmaz bunlar sadece kredı kartı numarası alır gold uye olursun sonre dupe bunlar der ve silerler böyle bir sık olmadıgı ıcın cevep yazamıcam diyer soru lütfen[signature][hline]************************** * Server : AresX * char : warrior blade master * level : 6x ************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaamoS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 başka şık yok mu?[signature][hline]Blood and Death are Waiting like the Raven in the Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: ShadowFax, 23 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: az daha b ile c aynı şey yazcaktım :) ahahaha ulam beni güldürdünüz Allah ta sizi güldürsün[signature][hline]"Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez." Düşüncen gül ise sen gül bahçesisin, diken ise dikenliksin.(Mevlanadan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: KaamoS, 24 Kasım 2005 00:38 tarihinde demiş ki: başka şık yok mu? :) yok abi sik mik sadece bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: dominik, 24 Kasım 2005 01:13 tarihinde demiş ki: said: KaamoS, 24 Kasım 2005 00:38 tarihinde demiş ki: başka şık yok mu? :) yok abi sik mik sadece bunlar :) hauhauahuahuaua hatta niahahahaha [Bu mesaj nix tarafından 24 Kasım 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 a[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_ferhat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ya Soru YanLış :D YaDa; YanLız ; a,b,c,d,e Şıkkı :D[signature][hline]ßiz MutLu SonLar KatiLiyiz.. !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Çoktan seçmeli saçmalara bir kaç şık daha; f-Neden adam gibi iş yapsınki kek çok g-Adam gibi iş yapsada yapmasada oynuyoruz h-Bizim gibi kekler varken asla yapmazlar[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:199.xxx (Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 up up[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 En İyi yapacağı i$ Oyunu Tamamen Kapatması Olur :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Informer, 24 Kasım 2005 03:52 tarihinde demiş ki: up up ne upluyon lem post mu kasıyon :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 nick yanında simge çıkçakta ona kasıyom az bişi var :D[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ne zman yapcak söyleyeyim hiçbi zaman[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Grade atlıcan ha? Pelerin de alırsın sen artık :D Tanımassın bizi..[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bana dah çok var ya :( garbage da da post kasılmıyor pffffff[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 @Bilinc : yok cnm estafurullah öyle biri olmadımı bilirsin , cocuklugumdan tanırsın oyundan ilk pelerin aldıgım gün sadece sevinçliydim , kimseyi unutmadım unutmam , up up :D[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior [Bu mesaj Informer tarafından 24 Kasım 2005 03:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Informer, 24 Kasım 2005 03:57 tarihinde demiş ki: @Bilinc : yok cnm estafurullah öyle biri olmadımı bilirsin , cocuklugumdan tanırsın oyundan ilk pelerin aldıgım gün sadece sevinçliydim , kimseyi unutmadım unutmam , up up :D *!Hadi HayırLısı*[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar