zraile Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 YAPACAĞIM TEK ŞEY OYUNDA YENİ OLMAMA RAĞMEN BIRAKIRIM BEN DÜN 4 LVL ATLADIM VE 56 OLDUM.HİÇ ACIMAM BIRAKIRIM.OYUNDA BELLİ Bİ ÇEVREM VAR VE HEPSİ PREMİUM.ONLARADA BIRAKTIRIRIM.K2 NİN BATMASI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPARIM.YETER BU NE YA.GEÇEN SENE NE GÜZELDİ.BIKTIM YA....BOLE DÜŞÜNENLERE BENDEN SLM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bende duydum rollback msn den birkaç arkadaş söledi benim açımdan kötü olcak banlı char acıldı item felan sattım char yine banlı olcak :D[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inn_Hostess Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hiç sorma bi sürü boss kestik silinen item'lerin acısı çıkıyo derken böyle olursa. Yazık üstüne üstelik premium aldım :D 2 gün önce oda gider parayı aldılar çatır çatır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: -Cursed-, 24 Kasım 2005 01:52 tarihinde demiş ki: bende duydum rollback msn den birkaç arkadaş söledi benim açımdan kötü olcak banlı char acıldı item felan sattım char yine banlı olcak :D lan zaten ytl olarak aldın parayı sanane bide konusuyo utanmadan :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares [Bu mesaj nightmares tarafından 24 Kasım 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ewet beyler kesın olarak server lara rollbakc yapıldı ve de 1 gun deılç krallıklar gıtmıs herkesın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inn_Hostess Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Alan yetkilileriiiii nediyolarr "rollbakc" yapıldı diyolarrr.. Hani söylentiydiii yardım plzz.. korkmaya başlıyorum iyiceee :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inn_Hostess Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar