Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server'LER 1 Hafta Geriye...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
boyle bise olamas yaa dusurulen itemler felan giderse ve atladigimiz lvller harcarlar bizi. hicbiseye yanmamda dusen +7 chitin bowa yanarım:( boyle bise olursa oyunda cinnet gecirir herkesi keserim:D

ares: bazarow
lvl :57 ( ezik )
np: ugrasmadim:D
char: simdilik ranger
Mesaj tarihi:
geri alınma max 1 gün olabilir dün gece reset yediği saate gider ondan gerisi söz konusu değil benim fikrim tabi :D[signature][hline]Server: Ares
LvL: 67 (Kasar Hood)
Clan: Karizma
Race: El morad
Go 70
Mesaj tarihi:
said:
Inn_Hostess, 24 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
nightmares bu topic'den uzakdur :D batirican burayıda.

:D :D :D[signature][hline]Name : endless_nightmare
Clan : Kafama göre
Lvl : 6x
Class : arch mage
Nation: El Morad
Np :-------
Server: Ares
Mesaj tarihi:
Sabah KE açtım bi de ne göreyim dies 3 açılmış.sevindim.Sonra dies 1 e girdim 2-3 gündür baya np kasıodum logo almışım.daha da çok sevindim.sonra dies 1 de kekuriyi kestim yüzük çıktı havalara uçtum.bir de dies 2 yi deneyeyim dedim ordada kestim bi kekuri daha çıktı çıldırdım tabe.ama bu son aldığım haberle de kafayı yedim .olacak şey değil yahu.bööle saçmalık olmas
Mesaj tarihi:
eger bole bişi olursa son aldıım itemlerle baya bi ii olmustu gercekten olursa bole bişiii gercekten oyunu bırakırım a.q
bu arada şaka maka eskisi gibi zewkli diil ben yine CS e donerim hiç yoksa eglenceli bi yanı war...
K.O da bole deilki nede olsa lan dan oynanıo die birbirinin anasına kayan kayana ben bole oyunun......
  • Yeni Oluştur...