Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock (Lvl 60 durumu)

Law

Öne çıkan mesajlar

said:
-Wissy, 23 Kasım 2005 15:22 tarihinde demiş ki:
said:
Hergonan, 23 Kasım 2005 14:29 tarihinde demiş ki:
Pvp set ve talent falan derken sey demeye calistim; pvede kullandiginiz talentler pvpde de kullanilabiliyor, demonlock mesela, hayatta kalma sansi fazla, destr/aff ise damage manyagi. Baska ornek, benim priest arkadaslarim mcde holy olmak zorundalar diye isyan ediyorlar :P pvpde holy ise yaramiyor diye biliyorum.

PVP'de Holy Priest daha cok is yapar Shadow'a gore. Merak etmesinler. =]
holy priyle anca mage kesersin oda sansa bakar kendine heal spamm yaparsın surekli bi sure sonra magenin manası bittiği an shep falan atmassa dotlaıp fear atıp wardla vurup falan atıp belki kesersin ama shadow olrusa mb atarsın slince vsvsvs holy pvp de kullanıssız shadow iyi :P[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL

[Bu mesaj Twisty tarafından 23 Kasım 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benimde yeni yeni kastigim bi tane warlock um war undead cok keyifli gayette guclu ama ben absurt gittim galiba nightfall u aldim daha sonra destura gectim :D %4 hikaye %15 felan ben 2 kere instant shadow bolt attigimi biliorum ayrica warlocklarda ruin die druid in bile 5 talent point harcayip ki kimse kiymior %100 dmg plus oluor critlerinde ki buda 2 kati demek oluor hic MC BWL yapmasan sadece farm ile cok cok rahat adam kesersin gloves of spell mastery iron bark staff belt of archamage bu cok zor cap of scarlet savan (bana gore crit cok onemli sonucta 2 kati dmg war critlersen)Evet Succubus gibi yanindada saf disi birakip cok rahat 2 kere shadow bolt attirabilcek bi mobun war zaten dot larini attgin zaman nightfall cikarsa genellile kesiorsun adamlari + 3 tane fear in war biri normal fear biri death coil (bu cok abarti) howl of terror die bisi aliorsun atmak cok zor 2 sn cast war ama kacmak icin fena degil death coil kullaniorum ben bu 1.8 patchinde 10 dk dan 2 dk ya dusurduler cool down u dusunmeden ona buna atiorum cok fena bisi dedigim gibi benim warlock daha 45 ama ben 60 olunca acikcasi full crit gidicem.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 23 Kasım 2005 15:22 tarihinde demiş ki:
said:
Hergonan, 23 Kasım 2005 14:29 tarihinde demiş ki:
Pvp set ve talent falan derken sey demeye calistim; pvede kullandiginiz talentler pvpde de kullanilabiliyor, demonlock mesela, hayatta kalma sansi fazla, destr/aff ise damage manyagi. Baska ornek, benim priest arkadaslarim mcde holy olmak zorundalar diye isyan ediyorlar :P pvpde holy ise yaramiyor diye biliyorum.

PVP'de Holy Priest daha cok is yapar Shadow'a gore. Merak etmesinler. =]

Cok dogru soluorsun arkadasim yemin ederim ben cok daha fazla zorlaniorum holy priestde shadow daha kolay gelior olmuor holy :D al sana +1 :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...