pot Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Tüm alıp satmak istediğiniz itemleri buraya yazabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bu başlık oyundaki eşyaların alım-satımına aracılık etmek amacıyla açılmıştır. Bu amaca aykırı mesajlar silinecektir. Örneğin gw hesabı, kalem kutusu vs. almak/satmak için bu başlığın kullanılması doğru değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 tarnok's recurve bow satıyorum green item, tekliflere açığım ben 40k diyorum. (fiyat veren bi site 50k veriyordu diğeri 30 oyuzden 40 diyorum :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 thorgall's stone smasher(3k),morgriff's staff(4k),the kindlerock(13k),flint's fleshclawer satiyorum fiyat sorun degil anlasiriz ;) nick:egwene althor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 wts: bortaks bone staff, handsmasher, flint fleshcleaver , bludgeoner , shadestone , gargashs recurve bow birde golden chaos axe sashing dmg 6-28 (req. 10 axe mastery) damage +14% (while enchanted) lengthens bleeding duration on foes by %33 armor +5 tekliflerinizi bekliyorum nick: yandim anam [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 23:58 tarihinde, Nwalka tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 WTS Icy Dragon Sword max dmg dmg +15% (above 50) Sudan ucuz sadece 25k elimde 2 adet var kaçırmayın bu fırsatı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Satılık Account. ilgilenenler özel mesaj atsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 adiemus un msg inada dikkat edersen sevinirim :) bu bolum oyun ici alim-satim lar icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar