Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BlackWinds okuda nasıl bi camiadasın gör!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O Blackwinds hani bu foruma yazıyodu hani takip ediyodu..neden şimdi takip edipte bi çözüm bulmuyor.Oyuna girdikleri zaman tek yaptıkları şey banlamak!!

Yaklaşık 2 aydır arkadaşın charın da bi sorun var diyoruz.Mail atmaktan artık kollarımız yoruldu.Hani problemi anlamadılar desek eşşek olsa gene anlar.Ama hala saçma sapan mailler cevaplar göndermeye devam ediyorlar.Giden char ne duper ne cheater,adam 64 lvl lı warrior yapmak için sabah akşam golem de tek başına dünyanın scroll parasını vererek kastı.
Tamam charın gitmesine vesile olan şey onun acc yi açarken Türkçe karakter kullanması belki ama bu adam 1 senedir bu oyuna para döküyor.Millete edit charlar yapan istediği itemları önüne seren Gm ler bu ufacık sorunumu halledemiyorlar!Kullanıcılara sygı diye bir düşünce kesinlikle hiç birinde yok.Tek düşündükleri para.Madem okadar para düşkünü bu serverın sahipleri ,ozaman aylık bi ücret koysunlarda tam olsun.
Yani en sonunda bu sorunu bir foruma taşımak zorunda bıraktılar ya helal olsun onlara.
Mesaj tarihi:
yaw p2p yapsalar ne olucak ki? şu andada para ödemio muyuz?? gerek scrollar gerek premium üyelik ile? cvp verilio mu? misal veriorum wow da mail atıosun gm e hemen cvp gelior.. adamlar işlerini kaliteli yapıo.. ama KO da zerzavat seçer gibi adam almışlar herkes oyundan bi haber.. sadece artislik yapmayı banlamayı bilirler.. yaw ben blackwinds a dedim ki biri beni,m şifremle girmeye çalışmış siteye site de bneim güvenliğim için girişi yasaklamış.. açar mısın dedim.. adamın bana verdiği cevap açıpta napıcaksın ki?? bu zihniyetteki admlardan ne bekliosunuz?[signature][hline]Server: Ares
Clan : FriendShip
Race: Elemental Lord
LvL : 61
i Love OssuRuk :D
Mesaj tarihi:
Bende Lineage oynadım bayag bi..bide orda tamamen free serverda olamama ragmen,Gm lere gm diye seslenmen yetiyordu :D anında cevap geliyodu ve istediğin şeyi sorabiliyodun.Ve en güseli irc kanalı vardı.bütün sorunlarına cevap bulabiliyordun.Bu heriflerse tam şerefsiz.Bişi sorcaksın ulaşamıyosun ,ulaştın diyelim dalga geçiyo konusurken(blackwinds)(senden daha ii biliyorum bu oyunu be)..ki zaten biff le muhattap bile olamıyosun.
Mesaj tarihi:
said:
MoHaA, 23 Kasım 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
Bende Lineage oynadım bayag bi..bide orda tamamen free serverda olamama ragmen,Gm lere gm diye seslenmen yetiyordu :D anında cevap geliyodu ve istediğin şeyi sorabiliyodun.Ve en güseli irc kanalı vardı.bütün sorunlarına cevap bulabiliyordun.Bu heriflerse tam şerefsiz.Bişi sorcaksın ulaşamıyosun ,ulaştın diyelim dalga geçiyo konusurken(blackwinds)(senden daha ii biliyorum bu oyunu be)..ki zaten biff le muhattap bile olamıyosun.

gmler kendini bişey sanıyo sanki oyunun kurucuları bilmiyolarki k2 nun bu işten sıkılıp başka oyun yaptığında bu safları aynen şutlayacağını....
Mesaj tarihi:
said:
Ucuncu_deli, 23 Kasım 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
yaw p2p yapsalar ne olucak ki? şu andada para ödemio muyuz?? gerek scrollar gerek premium üyelik ile? cvp verilio mu? misal veriorum wow da mail atıosun gm e hemen cvp gelior.. adamlar işlerini kaliteli yapıo.. ama KO da zerzavat seçer gibi adam almışlar herkes oyundan bi haber.. sadece artislik yapmayı banlamayı bilirler.. yaw ben blackwinds a dedim ki biri beni,m şifremle girmeye çalışmış siteye site de bneim güvenliğim için girişi yasaklamış.. açar mısın dedim.. adamın bana verdiği cevap açıpta napıcaksın ki?? bu zihniyetteki admlardan ne bekliosunuz?

1dk 1dk wow ve ko ? neremle gülsem acaba ya... koskoca blizzard ile k2 network karşılaştırıon sen yada örnek werion? ... no comment..[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 75k+
Server : Ares
Mesaj tarihi:
said:
BesT, 23 Kasım 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
said:
Ucuncu_deli, 23 Kasım 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
yaw p2p yapsalar ne olucak ki? şu andada para ödemio muyuz?? gerek scrollar gerek premium üyelik ile? cvp verilio mu? misal veriorum wow da mail atıosun gm e hemen cvp gelior.. adamlar işlerini kaliteli yapıo.. ama KO da zerzavat seçer gibi adam almışlar herkes oyundan bi haber.. sadece artislik yapmayı banlamayı bilirler.. yaw ben blackwinds a dedim ki biri beni,m şifremle girmeye çalışmış siteye site de bneim güvenliğim için girişi yasaklamış.. açar mısın dedim.. adamın bana verdiği cevap açıpta napıcaksın ki?? bu zihniyetteki admlardan ne bekliosunuz?

1dk 1dk wow ve ko ? neremle gülsem acaba ya... koskoca blizzard ile k2 network karşılaştırıon sen yada örnek werion? ... no comment..

?? ben bişeyi karşılaştırmıorum.. sadece ikisinde de gm var.. kalite farkından bahsediorum.. sen oyun karşılaştırması gördün mü?? sadece gm leri karşılaştırdım.. yani bi yerden arıza bulsam da post yazsam sevdasından vazgeçin..[signature][hline]Server: Ares
Mesaj tarihi:
bırak şimdi kalkmış blizzard gibi 1 dev in yaptığı oyundaki gm le kıytırıktan k2 network deki gm leri karşılaştırıon sen ya :-O:-O[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Mesaj tarihi:
said:
BesT, 23 Kasım 2005 18:04 tarihinde demiş ki:
bırak şimdi kalkmış blizzard gibi 1 dev in yaptığı oyundaki gm le kıytırıktan k2 network deki gm leri karşılaştırıon sen ya :-O:-O

yaw ikisininde adı GM deil mi.. bu adamların 2side aynı mantıkla çalışmıo mu?? ben sadece bu adamlar aynı işi yapıolarsa neden wow daki gm düzgün yapıo da bu neden saçmalıo onu soruorum.. sonra eger K2 bu kafayla giderse ilk ve son oyunu olur bu.. eminim bu özürlü gm lerin yaptıklarından haberi yoktur bunların başındakiler.. ama yakında üyelik alımı kc alımı ii ce düşünce anlarlar..[signature][hline]Server: Ares
Mesaj tarihi:
2side tabiki gm olarak aynı mantıkla çalışıo ama biri yaptığı işi özenerek yapıo + karşılığınıda ztn kat kat alıo (blizzard) diğer tarafta ise bizm k2 kimi keklesemde para alsam die uğraşıo ... blizzard la k2 arasında uçurumlar war örnek wermek bile wow un gm lerine hakaret etmek olur ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Mesaj tarihi:
said:
BesT, 23 Kasım 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
2side tabiki gm olarak aynı mantıkla çalışıo ama biri yaptığı işi özenerek yapıo + karşılığınıda ztn kat kat alıo (blizzard) diğer tarafta ise bizm k2 kimi keklesemde para alsam die uğraşıo ... blizzard la k2 arasında uçurumlar war örnek wermek bile wow un gm lerine hakaret etmek olur ...

bu konuda haklsıın.. blizzard çok ii paralar ödüyor.. ama olay para da deil.. bu adamlar insan değil en başında.. insan olsa bu kadar paraya emeğe saygı duyar.. ya düşünsenize herkes haram edio parasını.. adamlar çok rahat.. hiç umurlarında deil.. ama ben bi real de buliim o zaman yapıcağımı bilirim.. adresini bilen varsa post atsın..[signature][hline]Server: Ares
Mesaj tarihi:
Şöle bi oyun bulamadım...
KE nin oynanabilirlik özellikleri + Wow un veya Guild warsın veya Lineage in oyun matıgı ve grafikleri...

Wow oynuyorum herşey güsel ama role playing mantıgı oldugu için kazık gibi oldugun yerde durarak attack yapıyorsun bide missing yazıları cabası..
abi en sonunda kascam oyun programlıcam yeter artık delphi,asp,javascript yalan :D
Mesaj tarihi:
said:
Ucuncu_deli, 23 Kasım 2005 18:12 tarihinde demiş ki:
said:
BesT, 23 Kasım 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
2side tabiki gm olarak aynı mantıkla çalışıo ama biri yaptığı işi özenerek yapıo + karşılığınıda ztn kat kat alıo (blizzard) diğer tarafta ise bizm k2 kimi keklesemde para alsam die uğraşıo ... blizzard la k2 arasında uçurumlar war örnek wermek bile wow un gm lerine hakaret etmek olur ...

bu konuda haklsıın.. blizzard çok ii paralar ödüyor.. ama olay para da deil.. bu adamlar insan değil en başında.. insan olsa bu kadar paraya emeğe saygı duyar.. ya düşünsenize herkes haram edio parasını.. adamlar çok rahat.. hiç umurlarında deil.. ama ben bi real de buliim o zaman yapıcağımı bilirim.. adresini bilen varsa post atsın..

onlar gavur olm ne anlar haramdan :P
Mesaj tarihi:
said:
Marl0_on, 23 Kasım 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
allah askina k2 ile blizzard i mi karsilastirionuz lmaoo

iki oyunun gmlerini karşılaştırıoruz.. tekrar oku..[signature][hline]Server: Ares
Mesaj tarihi:
said:
Ucuncu_deli, 23 Kasım 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
said:
Marl0_on, 23 Kasım 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
allah askina k2 ile blizzard i mi karsilastirionuz lmaoo

iki oyunun gmlerini karşılaştırıoruz.. tekrar oku..

Opel ile Hacı Murat ı kıyaslamaya benzedi bu[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿
Mesaj tarihi:
offf .. tamam abi siz haklısınzı.. kimseyle karşılaştırmadım kusura baqmayın.. anlasanız saatlerce anlatırım ama.. yok..eyw..[signature][hline]Server: Ares
Mesaj tarihi:
said:
MoHaA, 23 Kasım 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
O Blackwinds hani bu foruma yazıyodu hani takip ediyodu..neden şimdi takip edipte bi çözüm bulmuyor.Oyuna girdikleri zaman tek yaptıkları şey banlamak!!

Yaklaşık 2 aydır arkadaşın charın da bi sorun var diyoruz.Mail atmaktan artık kollarımız yoruldu.Hani problemi anlamadılar desek eşşek olsa gene anlar.Ama hala saçma sapan mailler cevaplar göndermeye devam ediyorlar.Giden char ne duper ne cheater,adam 64 lvl lı warrior yapmak için sabah akşam golem de tek başına dünyanın scroll parasını vererek kastı.
Tamam charın gitmesine vesile olan şey onun acc yi açarken Türkçe karakter kullanması belki ama bu adam 1 senedir bu oyuna para döküyor.Millete edit charlar yapan istediği itemları önüne seren Gm ler bu ufacık sorunumu halledemiyorlar!Kullanıcılara sygı diye bir düşünce kesinlikle hiç birinde yok.Tek düşündükleri para.Madem okadar para düşkünü bu serverın sahipleri ,ozaman aylık bi ücret koysunlarda tam olsun.
Yani en sonunda bu sorunu bir foruma taşımak zorunda bıraktılar ya helal olsun onlara.

UP UP
  • Yeni Oluştur...