Chasten Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Evet inanılmaz ama GERÇEK ! Klavyemizdeki "W" ,"H" , "K" ve "Ğ" tuşları paralı oluyor ! Eğer şimdi ayağa kalkıp , sağa bakıp oturduktan sonra ekrana 40 kez üfleyip bu maili de 26 kişiye göndermezseniz Klavyenizdeki "Scroll Lock" ışığı sönecek ve bundan sonra adı geçen harflere her basışınızda ücret ödeyeceksiniz ! KLAVYENİZDEKİ TUŞLARIN PARALI OLMAMASINI İSTİYORSANIZ BU MAİLİ HEMEN 266 KİŞİYE GÖNDERİN ! GÖNDERDİĞİNİZ ANDA CAPS LOCK IŞIĞI 2 KEZ YANIP SÖNECEK VE TÜM DÜNYA MUTLU OLACAK ! Ayrıca !!! Bugün uyandığımda camdan bakıp güneşi süzdüğüm anda bir sıcaklık hissettim içimde... Ve sevdiğim herkese bu maili atmak istedim ! Sen de gel sevdiklerine, sevmediklerine, tanıdık ve tanımadıklarına bu maili at insanlığa bir faydan DOKUNSUN ! Eğer bu maili 2 kişiye gönderirsen mutlu olacaksın 6 kişiye gönderirsen bugun içersinde minibüsçü iki kez para üstü verecek. 15 kişiye yollarsan şans seninle olacak ve yağmurlu havalarda üstüne çamur sıçramayacak ! 20 kişiye gönderirsen Dolar düşecek 150 kişiye yollarsan borsadaki kağıtların yükselecek 10.000 kişiye yollarsan Türk Telekom İhalesi sana kalacak 100.000 kişiye atarsan da büyük ihtimalle hotmail paralı olacak ! 200.000 kişiye gönderirsen istemihan talay başbakan olup bizi avrupa birliğine sokacak ! 300.000 kişiye göndermeyi başarabilirsen spamdan tutuklanacak ama HÜKÜM GİYMEYECEKSİN Aynı anda 500.000 kişiye göndermeyi başarabilirsen zindannet senin olacak, yattığın yerden ayda 500.000$ reklam gelirine sahip olacaksın Eğer bu maili silersen Türkiye Avrupa Birliğine Giremeyecek Allah belanı verecek alem sana gülecek, tavlada sürekli 2-1 atacaksın ! Güneş doğudan batacak. Bu maili TAM TAMINA 999.999 küsür kişiye hemen göndermezsen MSN PARALI OLACAK ! MİKROSOFT Türk kızlarından sabun yapacak, RUS KIZLARI bu sabunla yıkanacak ! BU MAİLİ HERKESE GÖNDERİRSEN MSN SİMGESİ MOSMOR OLACAK[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 vardı ya birde bunları yok 453545234 kişiye gönder 1000 kez dua etmiş gibi olursun diyip yobaz yobaz bilgiler aşılamaya çalışanlar vardı.Hotmail hesabımdan kurtuldum spamlarden de kurtuldum :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 komikmiş eheuhe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar