bilkan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Umarım bu şekildeki başlıklardan sıkılmamışsınızdır, sıkılacaksanız bile bi zahmet benim derdime derman olduktan sonra sıkılın rica edicem. Neyse gelelim konumuza..çook eskideeeen bi cizgifilm vardı ama o zamanlar ilkokulda mıydım, okula başlamış mıydım yoksa daha dogmamış mıydım pek hatırlamıyorum. Küçük bir kız köpeği ile birlikte gezerken yanlışlıkla az sonra fırlatılacak olan bir uzay mekiğinin icine giriyordu, ondan sonra mekik fırlatılıyor ve kız içinde robotlardan oluşan grupların oldugu bir gezegene iniyordu.Gezegende sadece robotlar var, kız iyi kalpli ya da iyi pilli robotların oldugu bir gruba katılıyordu onlarla yaşıyordu falan.Diger grubun başında ise kötü pilli bir robot vardı, her bölümde bunlara bi saldırı yapıyorlardı falan.Hatta bir bölümde kızın icinde bulundugu grup kızın köpeğinden esinlenerek sırf robotları kaşındıracak bir pire tasarlıyorlardı.Hatırladıklarım bu kadar, yardımcı olabilirseniz sevinirim hem de çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsukikage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Hımm tam olarak hatırlamıyorum ama sanki "tral la la tral la la yaşasın adam yaşasın kız" gibi kötü tercüme edilmiş bir şarkı söylediklerini hatırlıyorum o çizgi filmde Çizimlerinide hatırlıyor gibiyim ama ismini bilmiyorum .[signature][hline]www.animanga.gen.tr anime ve manga tutkunlarının vaadedilmiş toprakları [Bu mesaj tsukikage tarafından 17 Kasım 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj tsukikage tarafından 17 Kasım 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Arkadaşlar , Türkiye'de yayınlanan Anime'lerin tamamı olmasa da %75-80'ini listelediğim bir Arşiv projesi yazım var.Eğer ismini bilmediğiniz bir Anime araştırıyorsanız öncelikle bu listeye bakın.Ayrı ayrı Topic'lerde belirtmeyin , önce bu Topic'den bakın lütfen : http://www.animanga.gen.tr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=12876#12876 ( Paticik , Arşiv Listemi Update etmeme izin vermediği için bu linkte belirtiyorum yoksa site reklamı falan olsun diye yazmıyorum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Bu çizgifilmden hatırladığım tek kısım şöyle bişi: Bir bölümde kötü robot iyilerin bulunduğu yere kadar gelmiş ve amacına ulaşmak üzereydi. Küçük kız 2 + 2 = 4 1 + 3 = 4 3 + 1 = 4 her toplamın 4e eşit olduğunu söyleyerek kötü robotun kafayı yemesine sebep olmuştu. Böylece kurtulmuşlardı. Valla böyle bişi :-)[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Hatta kötü robot iyilerden birinin kafayı mı ele geçiriyodu bişi yapıyordu...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 İlginize çok teşekkür ederim arkadaşlar ; lakin hala bir sonuç alabilmiş değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsukikage Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Heh öyle umutsuzluğa kapılmak yok hemen.... :D bizim siteden bir arkadaş hatırladı sonunda :D http://en.wikipedia.org/wiki/Robostory bi bak bakalım doğru mu... (ki bence doğru)[signature][hline]www.animanga.gen.tr anime ve manga tutkunlarının vaadedilmiş toprakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Teşekkürler arkadaşım, bulmuşsun dogru cevabı.İsmi ögrendigime göre artık iyice üzerine gidebilirim.Tekrar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar