Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

skiller hakkinda kapsamli sorular


xieon

Öne çıkan mesajlar

bildiginiz gibi(bazilariniz) soe swg nin icine gitti swg yi cok seviyordum sistem olarak wow danda nefret ederim peki sonuc tabiki Guild Wars biraz bilgi edindim bana güzel gözükdü aylik para verilmediginden ögrenci olarak daha cok hosuma gitti ayrica swgdeki HUN guildinden 10-15 kisi basladi gw ye yine hun guildi olarak sirf türk falan filan bende basliycam ama swg ilk mmpogumdu bir tecrube edindim oyuna baslamadan önce ne olacagina iyice karar vermek benim gönlüm monkdan yana ilki sizce yanina ne alim(çok karisik proflari sevmem) vede tüm büyüleri ayrintilariyla bulabilcegim bir yer varmi yani su mesleklerdeki 4 ana baslik disindaki yada mesleklerdeki seyler onlardan mi ibaret kisacasi bu topic altinda mümkün oldugunca kirlilik yapmadan oyuna baslamadan önce iyi bir template yapmak istiyorum yardimlar icin şimdiden teşekkürler[signature][hline]Zopik, 23 Ekim 2005 14:14 tarihinde demiş ki: fatoş hop(photoshop)
Cintonik, 23 Ekim 2005 14:13 tarihinde demiş ki:
Orası kesin canım. Tanrıda evreni fotoşop ve 3dsmax ile yaratmış zaten.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Anladığım kadarıyla ilerde pişman olmayacağın şekilde oyuna başlamak istiyorsun. Oyuna başlamadan önce ben de senin gibi düşünüyordum, yanlış şeyler yapmamak için bir şeyleri yapmadan önce sürekli o konuyla alakalı yazıları okuyordum çeşitli sitelerden.

Soruna şöyle cevap vereyim. Gw ilk seçimlerinden dolayı pişmanlık duyabileceğin bir oyun değil. Çünkü istediğin zaman değiştirebiliyorsun karakterinle alakalı her şeyi. Tek değişmeyen şey birincil mesleğin. En fazla birincil mesleğinden pişmanlık duyabilirsin fakat bu da hiç büyük bir sorun değil sonuç olarak 1-2 haftada rahat rahat bitirebileceğin bir oyun gw. Bir karakteri üst seviyeye taşımak için aylarını hatta yıllarını harcaman gerekmediği için sorun olmuyor gw'da hiçbir şey.

Kendimden örnek vereyim yine. Benim ilk karakterim elementalist olmuştu. Oyunu bitirmiş ve aşağı yukarı oyunla alakalı her şeyi öğrenmiştim o karakter sayesinde. Daha sonra bir de monk karakterle oynamak istedim ve monk ile oyunu bir kere daha bitirdim. Burda bitirmekten kastım senaryoları bitirmek. Şu an iki karakterimle de zevkle oynuyorum.

Şu aşamada sana tavsiyem oyun oynarken rahat olman. Yanlış yapacağım diye endişelenmene gerek yok çünkü gw öyle bir oyun değil. Bir tavsiye daha. Oyundan daha çok zevk alabilmek için diğer oyuncuların yönlendirmelerinden uzak dur. Her şeyi kendin keşfetmeye çalış. Kolay gelsin.

[Bu mesaj Adiemus tarafından 23 Kasım 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bunu duydugum iyi oldu swgyi cok sevmemim bi nedenide istedigin an skill degistirebilmendi bu baya iyi olmus cok sagol bu cevap icin fakat buyuler vuruslar bunlara nerden bakabilirim[signature][hline]Zopik, 23 Ekim 2005 14:14 tarihinde demiş ki: fatoş hop(photoshop)
Cintonik, 23 Ekim 2005 14:13 tarihinde demiş ki:
Orası kesin canım. Tanrıda evreni fotoşop ve 3dsmax ile yaratmış zaten.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...