ruby Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: ShadowFury, 22 Kasım 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ya bidakka ozaman konu baştan koptu... kıro da kro da Türkçe deilki biz nesini tartışıyoruz:D İsterseniz 978937459834 tane ı ekleyin o kelime yine Türkçe olmaz:D ne alaka türkçede aslen turkçe olmayan onlarca kelime var ona bakarsan :P ,yine de soylenis ya da yazilislarinda degisiklik yapmiyoruz ,bu da öyle. cro :D ehehehehehe :D [Bu mesaj ruby tarafından 22 Kasım 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Janitschar, 21 Kasım 2005 19:18 tarihinde demiş ki: Doğrusunu bilmiyorum ama mükemmel bi tartışma konusu, hadi bakalım. +1[signature][hline]Server: Dies Nation: Orc Job: Shaman Level: 5x Clan: deathsilence NP: 12xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 yanlış biliyor olabilirim tabi ama bildiğim kadarıyla kelimenin aslı kürtçe ve kıro şeklinde. bazı bölgelerde kırı şeklinde de kullanlıyor. anlamı da yavru eşek, sıpa.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 chromozhone[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Kyro[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kurdish kyro =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kRO diye RO serverı var =P[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 TDK ya mail attım cevap gelmedi zaten ne zaman devlet kurumlarına mail atsam cevap gelmio ana avrat küfür edesim geldi bu adamlar niye maaş alıo anlamıyorum Emsalsiz KIRO hepsi yada KRO işte her neyse[signature][hline]E-Mail & Msn : Skymaster Icq Uin : 740943 | Favori Site : Oyunix.com, Oyunix.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Gıromozom nasıl yazılır heeeeyttt sen bana bunun cevabını ver... sen bana bunun cevabını veeeer... heeee bak fahrettin doğrusu Gıro dur gıro...[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 K1R0[signature][hline][b]Al eline kuponu Ara Al Caponu Brüüüşş 05464323131[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poupee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kıro[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kro sonuçta türkçe bi kelime deildir....kürtçe dir...ve kürtçede genç erkek manasına gelir...ve kürtçe genel olark arap alfabesiyle yazılıor...ve arap alfebesi yazılışını bulup ordan latin alfebesine çevirmek gerekir...ama bu da geçerlk iolmaz çünkü iki alfebede harfler aynı okunurluğa ship deilerdir..bu nedenle de bu iki alfebenin birbirine kusuız çenirisi söz konusuı deildir ornek olarak rusçada dobroveçır olareak tefuz edilen sözcük farklı kaynaklarda doproveçır dopbroveçır d'broveaçır....olarak latın alfebesine çevrile bilr.... bunun bir örneğinide almancadan verebiliriz....nürnberg yazılan şehir ismini internette nuernber olarak görebilirsiziniz... özetle : bu bir çelişkidir...kfa patlamayın...boş verin saldım çyıora mevlam kayıra...bitti...nokta saolun[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kıro[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Kuro..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ben kro diyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar