Hellsing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 şu 3 gün içinde öğrenmem lazım lütfen acele söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ansalon: kadıköy rex sinemasının hemen karşısındaki sokak dominos pizzanın bitişiğinde. tılsım: aşşadan bahariyeye girince soldaki ilk sokağa giriyosun. sağa baka baka ilerliyosun. zaten camında anime resimleri falan asılıydı...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: Grudge, 23 July 2003 17:19 tarihinde demiş ki: ansalon: kadıköy rex sinemasının hemen karşısındaki sokak dominos pizzanın bitişiğinde. tılsım: aşşadan bahariyeye girince soldaki ilk sokağa giriyosun. sağa baka baka ilerliyosun. zaten camında anime resimleri falan asılıydı...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Aha rezillik ben kadıkoydeyim (: çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Bu arada ansalon da fiyatlar nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 abi dominos kapanmış orda burger king var nerde tam olarak? Bir arkadaş oralarda da şu anda acele söylermisiniz_? not:ben ist diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 abicim rexin tam karşısındaki sokak işte. yuvarlak aynalı camlı, önünde motosikletler olan bi cafe var hatta. barlar sokağının karşısında. nesini anlamadın yaw?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Atlas Pasajının arka çıkışından hemen sola dönünce bir pasaj var.. Alt katta Atılgan Shop diye bir yer var.. 2 sene oldu gitmeyeli ama hala satıyodur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 atılgan yaramaz, çok kazıkçı ve -biip- bi herif o.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 walla günahını almak gibi olmasın da galiba o herif ansalondan alıp cdleri çoğaltıyodu... o civarlarda birilerine baya bi küfrediyodu yusuf ama kime olduğundan emin diilim...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Kadıkoydeki barlar sokağında orta dünyada hem orjinal hemde sahteleri var[hline]:hrr:Force Be With You:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 e ansalonla ortadünya kardeş zaten (gerçek anlamda...)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Küçük olan kardeş ansalonu işleti yusuf yani.Ansalon'u öneririm orası anime olarak orta dünya ile kardeş de olsa daha geniş bir arşive sahip.[hline]Under Construction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 divx olarak istiyorsan tılsımdan al ama ben vcd playerda izliycem diyosan mecburen ans.dan al.ben ikisini de önermiyorum.ans. daki cdler dvd çekim görüntü kalitesi kötü,tılsımdaki elemanda tam lavuk.ama bu iki yerden başka bir yerde anime satılmadığı için elin mahkum bu iki yerden birinden almaya.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: Grudge, 23 July 2003 17:19 tarihinde demiş ki: ansalon: kadıköy rex sinemasının hemen karşısındaki sokak dominos pizzanın bitişiğinde. sanırım orası artık dominos değil[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 eskiden dominos pizza olan yerin bitişiğinde ozaman :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 yok yaw bildiğim kadarı ile orası halen dominos olmalı ama yani yanılmamda olası.[hline]Under Construction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Küçükyalı Pyramit Bilgisayar da da var baya anime sahipleri cok iyi insanlar kafa adamlar devamlı geyik var dukkanda bende genelde orda takılıyorum yakın dıye sahıbı cok meraklı Macross plus ın turlu turlu maket koleksıyonlarını felan yapıyo aynı zamandada star wars cu ve ucundan azcık FRP cı[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Grudge, 23 July 2003 17:19 tarihinde demiş ki: tılsım: aşşadan bahariyeye girince soldaki ilk sokağa giriyosun. sağa baka baka ilerliyosun. zaten camında anime resimleri falan asılıydı...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? ben girdims soldan ilk sokağa sağa baka bakada gittim laylaylom müzik shop stidyanun olduğu sokağın ilersimi? bulamadım!!!![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 hmmm. sanırım aşaa kavramı karıştırdı meseleyi. aşşaa derken ana caddeden bahariyeye girişi kastediyorum. ordan girip ilk sola dön. stüdyo falan bilmiyom ben :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 boğadan yukarı bhariyeye çıkarken deilmi hani şimdi tranway yapiolar boğadan yukarı çıkarken ilk sokak işte ! :)[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 evet o sokak. da niye göremedin yaw? kapandı mı ki yoksa? sanmıyorum ama. ööle takılıyodu kafasına göre...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ya bide cagferaganın orda war ama anlatmıs olabılırsınız..[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Valla sokakta anime ile ilgili bi yer yok neyse!zaten ansalondan ''X'' diye bi vcd aldım ingilizce alt yazılı bu benim ilk animem :) anime divx bulsam çok daha iyi olucak çünmkü türkçe alt yazı bulma olanağı war !önerebilceğiniz anime warmı? yada türkçe alt yazılı anime satan bi yer biliyomusunuz?[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ansalonda sorabilirsin hangilerinde türkçe altyazı var diye. misal grave of the fireflies türkçe altyazılıydı. bi de kadıköye yolum tekrar düştüğünde bakıcam tılsımın etrafına. kerteriz olacak şeyleri not edip yazcam buraya. ordakiler divx formatında...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ansalona sordum türkçe altyazı warmı diye x i aldım!inlizce alt yazılı çıktı![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar