Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbuldaki orjinal olmayan anime satan yerler!

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

ansalon: kadıköy rex sinemasının hemen karşısındaki sokak dominos pizzanın bitişiğinde.
tılsım: aşşadan bahariyeye girince soldaki ilk sokağa giriyosun. sağa baka baka ilerliyosun. zaten camında anime resimleri falan asılıydı...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 23 July 2003 17:19 tarihinde demiş ki:
ansalon: kadıköy rex sinemasının hemen karşısındaki sokak dominos pizzanın bitişiğinde.
tılsım: aşşadan bahariyeye girince soldaki ilk sokağa giriyosun. sağa baka baka ilerliyosun. zaten camında anime resimleri falan asılıydı...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

Aha rezillik ben kadıkoydeyim (:
çok saol
Sosyal ağlarda paylaş

divx olarak istiyorsan tılsımdan al ama ben vcd playerda izliycem diyosan mecburen ans.dan al.ben ikisini de önermiyorum.ans. daki cdler dvd çekim görüntü kalitesi kötü,tılsımdaki elemanda tam lavuk.ama bu iki yerden başka bir yerde anime satılmadığı için elin mahkum bu iki yerden birinden almaya.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sanırım orası artık dominos değil[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

Küçükyalı Pyramit Bilgisayar da da var baya anime sahipleri cok iyi insanlar kafa adamlar devamlı geyik var dukkanda bende genelde orda takılıyorum yakın dıye sahıbı cok meraklı Macross plus ın turlu turlu maket koleksıyonlarını felan yapıyo aynı zamandada star wars cu ve ucundan azcık FRP cı[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Sosyal ağlarda paylaş

said:

ben girdims soldan ilk sokağa sağa baka bakada gittim laylaylom müzik shop stidyanun olduğu sokağın ilersimi?
bulamadım!!!![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni
ANTİ-Chemical[b]

Sosyal ağlarda paylaş

Valla sokakta anime ile ilgili bi yer yok neyse!zaten ansalondan ''X'' diye bi vcd aldım ingilizce alt yazılı bu benim ilk animem :)
anime divx bulsam çok daha iyi olucak çünmkü türkçe alt yazı bulma olanağı war !önerebilceğiniz anime warmı?
yada türkçe alt yazılı anime satan bi yer biliyomusunuz?[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni
ANTİ-Chemical[b]

Sosyal ağlarda paylaş

ansalonda sorabilirsin hangilerinde türkçe altyazı var diye.
misal grave of the fireflies türkçe altyazılıydı.

bi de kadıköye yolum tekrar düştüğünde bakıcam tılsımın etrafına. kerteriz olacak şeyleri not edip yazcam buraya. ordakiler divx formatında...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...