Scorp Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bu arabayi kulanan varmi. 2. el fiyati gayet uygun teknik ozellikleri guzel içi deseniz sekil tipte fena degil ama 1 kere direksyonuna oturup gaza basmak nasip olmadi... Bu arabayi kullanan varsa duygunlarini yazsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ben de leonu az yakıyor diye biliyordum ama[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 otomatik araba sürekli devirde olduğu iniç manuellerden fazla yaklar[hline][b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 eyi arabadir wv teknoliji var arti bende para olsa dusunmeden alirim[hline]Forcedata Hosting icq : 165859149 Sintisyzer, 23 July 2003 15:42 tarihinde demiş ki: dalga gecmeyin gariple :) benimde kollarım inek memesi gibi olsa beni de tanıumazlardı[/b] Prawler, 09 Ağustos 2003 18:42 tarihinde Hayri Usta Mekaninda demiş ki:İneğim ulan o kadar işte sizde benim gibi olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scorp Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Ben otamatik dusunmuyoru zati oldumu manuel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 tiptronic al? tabi seat leonda var mı? hmmm sanmam...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar