ARES_ShadowMan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 2 hafta once apos partydeyken biri geldi ve cok ısrarcı bir sekilde elimde senin boss keserken cekilmiş fotoların var sana gondermek istiyorum dedi yarım saat basımdan gitmedi en sonunda sıkıldım ve bi mail adresi verdim ve bugun maillerime bakarken birde ne goreyim adam ayrı ayrı maillerden trojan yollamıs bana sozde charı hacklicek XD ama bi mail adresi dikkatimi cekti o yuzden bu foruma uye oldum zaten uye adımda kullanılıyomus... [email protected] bu adrestende trojan yollanmıs merak ettigim sey bu mail adresinin bu site adminine ait olup olmadıgı ???? eger bu sitenin adminine aitse şiddetle kınıyorum ve kendi kasamıyosa ben ona bi char hediye edeyim diyorum herkese saygılar ( cevaplarınız yarın okuyacagım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b4zu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 enteresan...[signature][hline]Nick : b4zu / Karus Class : Paper Mage ( +7 lycoan RULE ) lvl : 62 ( aoe harpy rule kosp değil ) NP : 1xx.xxx ( hergün artıo :p ) Server : Beramus (Duperamus) Pis mage oynarım.... kralına 1050 vururum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 iLginç ßir oLay..!![signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 [Bu mesaj EvoLution_Priest tarafından 23 Kasım 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 o zaman sana [email protected] adresinden gelen her maile id ve pass i de ver ok ?[signature][hline]Kısalttım :D [Bu mesaj Metakuso tarafından 23 Kasım 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ares____shadowman ben kasamıom bana bi char versene baba ciddiyim bu konuda msn [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 istedigi her adresten yollar isterse [email protected] adresindende yollar bence fakedir yani takma o kadar buranin webmasteri o kadar lamermidir sence :)[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: o zaman sana [email protected] adresinden gelen her maile şifreni ve pass i de ver ok ? sende mi şadii??[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Knights Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 böle bişey düşümem bile saçmalık ki onun zaten kayde değicek bir charı var seninkini bilmiorum ama.[signature][hline]She is the dark, the nightmares you hide the pain you feel, the suffering inside though she was like you, through her dark past Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bana daha once gelen mailleri gosdersem ve gonderen k2 network'e ait mail adresleri baska mail uzerinden mait atmak artik cok kolay bebek isi hatta .. seninde boyle bi tuzaga dusupde bu topic'i acdiqin icin biraz bilgilenmen lazim oyle dusunuyorum..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARES_ShadowMan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: CursetH, 23 Kasım 2005 22:49 tarihinde demiş ki: istedigi her adresten yollar isterse [email protected] adresindende yollar bence fakedir yani takma o kadar buranin webmasteri o kadar lamermidir sence :) fake yollamıs demiyorum trojan yollanmıs diyorum ayrıca fake ve trojanı birbirinden ayıracak kadar bilgim var fake sadece url safası goruntusudur trojan iste bir cesit ufak virus yani dosya!!! bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 dusuncenize [email protected] dan size gelen 1 mail ve sizden id pw dt isdiyor ve yaziyorsunuz xD unistall KnightOnline =)[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ares shadow man bana bı char versene ciddiyim[signature][hline]6* OSMANLI blademaster bu ne yaw beramusa gıremıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARES_ShadowMan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Cagr1, 23 Kasım 2005 22:51 tarihinde demiş ki: bana daha once gelen mailleri gosdersem ve gonderen k2 network'e ait mail adresleri baska mail uzerinden mait atmak artik cok kolay bebek isi hatta .. seninde boyle bi tuzaga dusupde bu topic'i acdiqin icin biraz bilgilenmen lazim oyle dusunuyorum.. baska bi mail uzerinden dosya gondermek muhahaha sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C33k Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Basit ßir php code. İstersen mail adresini ver sana [email protected] adına mail çekim yada [email protected] [email protected] istedigin domain adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Fake olan mailin içeriği değil zaten mailin kendisi.Şu an istediğin mailden istediğin kişiye mail gönderebilrsin. banadaacıyınbirazburasısadecepaticikkobölümübizlerdesadecepaticikkobölümü[email protected][signature][hline]i miss you [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 23 Kasım 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARES_ShadowMan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: C33k, 23 Kasım 2005 22:55 tarihinde demiş ki: Basit ßir php code. İstersen mail adresini ver sana [email protected] adına mail çekim yada [email protected] [email protected] istedigin domain adına arkadaslar size sadece guluyorum gonderilen bir php veya html deil bildigimiz trojan serveri yani keylooger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bizede bi ton gelio demek istioruz.[signature][hline]She is the dark, the nightmares you hide the pain you feel, the suffering inside though she was like you, through her dark past Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C33k Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Demek istedigimi anlamadın sanırım... Ben gelen mail domaininden Bahsetmiştim (alan adı) [Bu mesaj C33k tarafından 23 Kasım 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: ARES_ShadowMan, 23 Kasım 2005 22:53 tarihinde demiş ki: said: CursetH, 23 Kasım 2005 22:49 tarihinde demiş ki: istedigi her adresten yollar isterse [email protected] adresindende yollar bence fakedir yani takma o kadar buranin webmasteri o kadar lamermidir sence :) fake yollamıs demiyorum trojan yollanmıs diyorum ayrıca fake ve trojanı birbirinden ayıracak kadar bilgim var fake sadece url safası goruntusudur trojan iste bir cesit ufak virus yani dosya!!! bilginize fake dedigim maili fakedir yani sahte : ) trojan kısmını anladım yani ;) istediin mailden mail atarsın yani zor deil...[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARES_ShadowMan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kardesim sen bana baskasının mail i uzerinden bir program yollaya bilrimisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: ARES_ShadowMan, 23 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki: kardesim sen bana baskasının mail i uzerinden bir program yollaya bilrimisin ? evet:D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARES_ShadowMan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: CursetH, 23 Kasım 2005 23:01 tarihinde demiş ki: said: ARES_ShadowMan, 23 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki: kardesim sen bana baskasının mail i uzerinden bir program yollaya bilrimisin ? evet:D bekliyom [email protected] adresine [email protected] adresinden dosya bekliyorum zipli olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: C33k, 23 Kasım 2005 22:55 tarihinde demiş ki: Basit ßir php code. İstersen mail adresini ver sana [email protected] adına mail çekim yada [email protected] [email protected] istedigin domain adına ceek gayet aciklayici solemis.bendede bole ufak bi program vardi .okuldan arkadas 2 dk ya yazivermisti.bu cok basit bisey abi.istedigin yerden gondere bilirsin tamamen senin elinde ne yazcagin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 shadow man msn ac cnm[signature][hline]6* OSMANLI blademaster bu ne yaw beramusa gıremıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b4zu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 SERVERLAR göçtü SÜRESİZ olarak siz birbirinizi YİYİN:::::..[signature][hline]Beyaz atlı prensini bekleme seyise razı ol yoksa ata kalırsın... :) ( b4zu the mage at Beramus lvl 62 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar