Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

olimpiada kim ilk günden 50 olcak:)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
48 saat aralıksız kasıcam bakalım en fazla 48 49 olurum çünkü yüksek lvlli kimse olmıycak kasmak zor ama gold pre var :)[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61
np:55xxx
nation:karus
server:diez
İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares
İD: DiaboLique lvl 5x in cypher(sold)
Mesaj tarihi:
ya siz neyi tatışıosunuz bakın ilk gün kosp ile yapanlar bak gör o gün nasıl banlanacaklar adamlar aptalmı da '' aaa Biz server açıyoruz kospcular burada kassın helali ile oynayanlar banlansın'' beni öyle banladılar ne dupe biliyorum nede kosp
hic birini kullanmadım kendi kastığım golemlerle chitinleri cıkardım
+4 giyiyyodum patlar diye ... okadar :D bence ilk gün kmse kullanamıcak yani kullanıpda bi işe yaramıcak onu demeye çalısıyorum :D[signature][hline]Char :_PoWeR_TURK_
LVL : 62
NP : xxxx
Server :Cypher
Mesaj tarihi:
Siz KOSP ile kasıcaksınız adamlarda farkına varmıyacak aferdersiniz ama adamlar aptalmı ? boşuna KOSP kullanmayın ID nize yazık oLur..[signature][hline]KadınLar SoyunurKen; ErkekLerde DüşünürKen GüzeLdir..
Mesaj tarihi:
serwerlar qiit ne quzel asaeın acmıstım kasıodum :( hemde 36 olmustum 2 saatte full harpy :( ama qıttı serwerlarrrrr[signature][hline]Server: ARES
Nick: JacquieS_
Clan: belli Olmuo kafasına Göre :P
Character : Pis buffer
Lvl: her geçen gün artıyor
np: 10k+
Mesaj tarihi:
Kımse ilk gunden 50 olamayacak kımse kosp kullanamayacak..
Neden cunku yenı server 308 ile birtlikte gelliooooo[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Mesaj tarihi:
IDevil ilk günde 55 olacak....

Sonra Spike town :):):):)[signature][hline]Nick : b4zu / Karus
Class : Paper Mage ( +7 lycoan RULE )
lvl : 62 ( aoe harpy rule kosp değil )
NP : 1xx.xxx ( hergün artıo :p )
Server : Beramus (Duperamus)

Pis mage oynarım.... kralına 1050 vururum :)
  • Yeni Oluştur...