NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 SeLamLar... Waxxi serverinin adresini bulamadım.Daha doğrusu waxxi.mine.nu diye bir adres buldum acaba burasımıdır? Birde sorunsuz hızlı bi şekilde oynamak istiyorum.En iyisi bu galiba?[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 orasidir hizli ve sorunsuz bir sekilde oynamak tamamen host ile ilgili oyun aicldiktan sonra waxxi ile bir alakan kalimyor yani serverlar icin onemli olan sey stabil olmalari ve waxxi de gayet stabil bir server.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Yeni bir konu açmaya gerek duymadım Pvgn den sonra internetten oynamıyorum gibi birşey dotayı...Birçok sefer waxxi de oynamayı denedim ama şansıma her oyunda lag vardı.Artık haftada bir local den neşeli bir şekilde oynuyorum.Pvgn eski halde olsaydı yeni pc almayı düşünüyordum ama erteledim bu durumda.Evde oynayamıyorum tft pc kaldırmıyor.Lag sorunu sizde de var mı?[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 lag sorunu senin ram'ine , oyun oynarken masaustunde yasanan dl vb. ya da baska acık programlara , bilgisayarında bulunan spy ve viruslere baglı olmakla beraber , aynı seylerin host'ta bulunması da serverı aynı orantıda etkiler. O yuzden girdigin oyunlarda direk ping kontrolu yapıcaksın ve oyuna baslamadan once , antivirus , emule/ares vs. gibi ek programları da kapicaksın..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Vallahi oynadığım bütün oyunlarda hosttan kaynaklanan lag vardı.Bütün oyuncular laag laag diye bağırıyorlardı.Başta pinglerimiz iyiydi her oyunda.Ne bileyim ya ben aylardır netten oynamıyorum genelde local oynuyoruz daha fazla haz alıyorum belki ona alıştığımdandır.O eski Trt klanı falan dönemindeki euro pvgn deki kaliteyi göremedim hiç Waxxi de:/[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Beyler port ayarlarımı yaptıgım halde hala waxxide oyun acınca kımse goremıorum zYXEl modem kullanıorum port ayarlarımıda yaptım vırus progda kapatıorum ama kımse gormuo oyunu bırı yardımcı oalbılırmı?[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hersey tamam account alamıorum ?? [Bu mesaj Breedan tarafından 23 Kasım 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar