echelon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mrb.Ben oyuna giremiyorum hata veriyor update yapmıyor oyunu kurdum ama ben olmuyor genede bi bakarmısınız?
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 A m e l e önce bi topiclere bak[signature][hline]JimmyFloyd (lvl 62) , VisuaL_TR (lvl 60) Berserker HEROES DİES ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN.. [Bu mesaj VisuaL_TR tarafından 23 Kasım 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
echelon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Baaktım amele sana ne oluyo
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Kes[signature][hline]JimmyFloyd (lvl 62) , VisuaL_TR (lvl 60) Berserker HEROES DİES ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN..
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: VisuaL_TR, 23 Kasım 2005 22:40 tarihinde demiş ki: amele önce bi topiclere bak bence sen insanlara yanit verme ... Yada bir altindaki insan gibi yanit ver. kimsin nesin ki baska insanlara amele diye hitap etme cüretini gösteriyorsun. Az Terbiyeli olun , az haddinizi bilin. Isin cilki cikmaya basladi. Oda yoneticileri bu irrite edici tiplere gereken uyariyi yapin lütfen...[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Az biraz düşünseniz server off olduğu için up yapılmadığını anlarsınız. Önce biraz araştırmacı olun her p ... k için konu açılmaz biraz da aklınızı kullanın.. İnsan olun insan! [Bu mesaj VisuaL_TR tarafından 23 Kasım 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 * Okudugumuzu anladik mi ? * Özelestiri yaptik mi ? * Senin gibi olacagima , insanlara kulp takip , ukala olacagima inan olmam sevgili kardesim. Ha benim ne olacagimi degerlendirecek pozisyonda degilsin. Yapsan da o düsünce sana ait olur. Beni burada bilen bilir , senin gibiler icin birseyler ispatlamaya gerek yok. Ben sana ne diyorum ? algilayabildin mi ? Yanit vermeyeceksen ? Amele , salak , dangalak gibi kelimeler kullanicaksan cik kahveye falan git , ortam daha uygun böyle seyler icin. Offf kimlerle muhattap oluyorum hata bende ...[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya adam bilmiorsa? adam gibi sormuş düzgün cevap verebilirsiniz. Seviyeyi koruyun[signature][hline] Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Topic degistirmissin . Hedef alip laf söylerken bir daha dikkatli ve hassas olun ...[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: RuneLaFey, 23 Kasım 2005 22:50 tarihinde demiş ki: yanitini degistirmissin . Hedef alip laf söylerken bir daha dikkatli ve hassas olun ... [signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: RuneLaFey, 23 Kasım 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Offf kimlerle muhattap oluyorum hata bende ... Bi de bana sor... cümle kurmaya bile gerek duymuyorum.. tın[signature][hline]JimmyFloyd (lvl 62) , VisuaL_TR (lvl 60) Berserker HEROES DİES ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN..
Öne çıkan mesajlar