Lorgas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 arkadaşlar oside normal bir 56k modem ıle lag oluormu veya ne derecede ... HAftaya oyuna başlıcam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 valla atlanticde kablo ile 190-180 ping alıyosam ben, heralde 56klılar 240 civarı bişi alıolardır.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Vall ben gayet güzel ekşın yapıyorum. dungeonları dolanıyorum drakeleri alıyorum filan. Pk peşinde koşamıyorum sadece yani pvm yapacaksan çok rahat yaparsın ama pvp çok zor[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 KArşına gelen adamda senin gibidir o zaman valla biz bi 100- ping e sahip birisiyle kapıştık bir ara adam bende ışınlanıyordu.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bu ping ve lag konusunda 48 topic daha açılcakmı[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 sticky geldi mevut modlar ping ve lag konusunu içeren bir thread açıp koyarlar artık :)[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar