Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sırf birine benziyor diye bi kızla çıkarmısınız?

Davion

Öne çıkan mesajlar

Kesinlikle çıkarım tabi benzettiğim kişi hayatımda daha öncede var olan bır kısı olursa ve halen onunla bırlıkte olmak ıstedıgım düşünülürse bu olabilir.
aklıma ekranlardan benzettıklerımızle beraber olmak fılan gelırse hiç düşünem sanırsam eger guzelse çıkmak ısterım gene :Pp
Sosyal ağlarda paylaş

Aşk kelimesi benim sözlükte geçmio. Olay zaten Deniz Seki'ye benzemesi değil benim için. Benim en beğendiğim yönü aynen onun gibi balık etli olması hoşuma gidio :) Nefret ediyorum zayıf kızlardan. Eee tabi bide onun kadar güzel göğüsleri olması :P Eee tabi bide olgun olması :)

[spo1=Deniz Seki 4ever]

[/spo][signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)
Ücretsiz .com domaini için tıkla

Sosyal ağlarda paylaş

Ne karaköyü olum manyakmısın ben oranın önünden bile geçmem. Valla abi böyle balık etli hatunlara karşı aşırı zaafım var. Kızda biliyor onunla bu sebeblerden dolayı çıktığımı. Dün buluştuğumuzda aynen o tarz bişey vardı üstünde cafeye bi gittik üstündeki montu çıkarttı. Bi baktım gömlek altındada o tarz göğüs dekolteli bi atlet. Böyle bi gittim geldim yani görünce :D Bu yüzden alan razı veren razı muhabbetinde bir ilişki olacak zannedersem. :)[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)
Ücretsiz .com domaini için tıkla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 22 Kasım 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
fistan yüzyılın playboyu öyle herkesle çıkmaz =)

arkadaşım birbirimizi kandırmayalım, böyle bi fırsat gelse FISTAN da dahil, hiç bi erkeğin kolay kolay kaçıracağını sanmıyorum.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 22 Kasım 2005 19:41 tarihinde demiş ki:
ya gerçeği gelirse ?

onu çıkmam diyene sormak lazım artık...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.

[Bu mesaj zarek tarafından 22 Kasım 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cikarim abi, guzel olsun farkmaz, the hole is the same like others, u know..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...