Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sırf birine benziyor diye bi kızla çıkarmısınız?

Davion

Öne çıkan mesajlar

Eski sevdiğim şebnem ferah'a benziyordu.
Bu da kendisine daha çok bağlanmamı sağlamıştı.
Aman oh kurtuldum.
MetketMoonZ
M"etket"oonZ[signature][hline]M"etket"oonZ

Yenemezsin onları
Kıyamete kadar
Ezer durur seni insanlık adına...

Bir tek sen mi kaldın bu dünyada?
Uyansana..
Bir tek sen mi varsın bu dünyada?
Defol! Defol! Defol!

Sosyal ağlarda paylaş

Been there done that :D Çıktım. sadece hoşlandığım bir kıza çok benziyor diye biriyle birlikte oldum.. Hmm öncelikle hoşlandığınız ama elde etme imkanınızın olmadığı (benden çok uzun süre başlamış bir ilişkisi vardı ki araya girmek olanaksızdı) birini gözünüzde fazla büyüttüğümüz için bu kişinin benzerinde de hayalini kurduğumuz özellikleri arıyoruz. Tabi bulamıyoruz ama sığ bi insansanız bu pek sorun teşkil etmez sanırım..
Diğer yandan bu.. biraz ne biliyim Everest'e çıkamayacağını bildiğin için Aconcagua'ya veya McKinley'e çıkmak gibi. Kesinlikle kolay değil, kendine has zorlukları ve başarınca alınan farklı bir kazanma zevki var.. Hepsi bu. Asla Everest'e çıkmış sayılmazsın...
Kopya asla orijinalin yerini tutmaz
edit: typo canavarı
[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 21 Kasım 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 21 Kasım 2005 08:00 tarihinde demiş ki:
O an ki duruma bağlı, belli olmaz.

+1
ama şu da bi gerçek ki,insan arıyor iyi biriyse,yine aynı özellikleri bekliyor.Napcağım belli olmaz.Ama şöyle diyebilirim,benziyorsa belki bu nedenle hoşlanabilirim ve çıkarım...Mesela eski erkek ark.ım kadar yakışıklı,bir öncesi kadar romantik ve ilki gibi de sporcu biri olsa,hiç fena olmassss :D[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
severken kararlı sevilirken yeterli ol
her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tipitip, 21 Kasım 2005 17:14 tarihinde demiş ki:
+1
ama şu da bi gerçek ki,insan arıyor iyi biriyse,yine aynı özellikleri bekliyor.Napcağım belli olmaz.Ama şöyle diyebilirim,benziyorsa belki bu nedenle hoşlanabilirim ve çıkarım...Mesela eski erkek ark.ım kadar yakışıklı,bir öncesi kadar romantik ve ilki gibi de sporcu biri olsa,hiç fena olmassss :D

[spo1=yani]Yani diyor ki üç kişiyle çıktım[/spo][signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

cikardm heralde:D[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

-------------------------------------------
meLtem says:
bak istersen sendn özür dilesin
meLtem says:
bn eşeim desin?;)
...ÕzeN¢... says:
i iiih...

Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu kıza ex ve alkolü bıraktırabilirmiyim acaba. Çok güzel valla bi şekilde kaybetmemek lazım ama huylu huyundan da vazgeçmezmiş.

Zaten kızda öyle aile kurulabilecek bi tarzda göremedim (ama tabi daha 1 hafta oldu tanışalı) Neyse olmazsa arşive katıcaz ne yapalım.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)
Ücretsiz .com domaini için tıkla
Sosyal ağlarda paylaş

bi kızla değilde bi erkekle çıkardım
yok yok çıkmazdım ozaman daha çok acı çekerdim..[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

bana mı diyosun şimdi sen bunu!!
heyyt nediyon lan sen:)
topik okuturum valla sana!
:)[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

ya bakın bi kız olarak söylüyorum bunu.İçki içen,kokain,ot ve türevlerini kullanan,küfürlü konuşan kızlara aldanmayın.İyiyi de bozuyorlar çünkü.Bir de çok marifetmiş gibi"bana karışma,bu benim hayatım "gibi şeyler zırvalarlar..Adam olmaz.Ben bir kız olarak tiksiniyorum,siz nsl seviosunuz anlamış deilim....[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
severken kararlı sevilirken yeterli ol
her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Sosyal ağlarda paylaş

Birisi ile birine benziyor diye asla çıkmam belkide benim kızlarda aradıgım kriterler farklıdır ama benim için düşünmesi,oturması-kalkması,konuşması ve beyinlerin uyuşması çok önemlidir yanılıyor olabilirim ama bunlar bence çok önemli nedenlerdir.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tellos, 22 Kasım 2005 13:21 tarihinde demiş ki:
ben cıkmam!
ama hanı fılmlerde bile goruyoruz eski sevgilisine benziyo diye adam onunla evlenmye bile kalkıyo..bole bişey bence olur hele türkiyede fazlasıyla olur.

ben de aşık oldum 2 kez, ilkinde o kadar etkilenmedim ama ikincisinde sırılsıklam aşık oldum ama nasıl oldum ? kızı tanıyor muydum ? hayır. nasıl biri olduğunu biliyor muydum ? hayır. bu durumda ben o kıza nasıl aşık oldum ? galiba sadece dış görünüşüne... e demek ki o kız benim aşık olduğum kıza aslında benim benzettiğim kadar var. bu durumda birine benziyo diye çıkmanın sakıncasını göremiyorum. belki kız bırakır kötü alışkanlıklarını zamanla, belki de bırakmaz ama yürümezse herkes yoluna gider zaten. neyin tartışmasını yapıyosunuz ki ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...