Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün neler öğrendiniz?

Padi

Öne çıkan mesajlar

intaarın benim için tek çıkış yolu olduunu ama gereksizlik bence o insan bunların hiçbirine degmez ama nası beni kafasından 2 dakkada silebilr yaşadıımız onca şeyden sonra derslere girmez annemle konusmaz oldum nası bukadar wicdansız olabilio
ama ona ne kadar deger werdimii bi şekilde gostermem gerekir( o golcukte ben ç.kalede :( ) sizce napabilriimmm?
Sosyal ağlarda paylaş

çook sey ogrendiim cook[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ama en çok burda bulabilirsiniz
herkezin bi efsane topiği vardır
ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki:
kadınlar çiçektir en kaktüsünden

ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sosyal ağlarda paylaş

dün dünyaları yıkacak güçte olup bugün ağlamaktan yerlerde sürünen biri olabileceğini öğrendim. 7aydan fazla süredir birlikte olduğu kızın 1 günde nasıl değişebileceğini ve ailenin bir ilişkide ne kadar önemli olduğunu öğrendim. severek ayrılmayı ve intaar konularını aklıma getirmeyi öğrendim. acıyı öğrendim, hayattan herbibokun üstüme geldiğini öğrendim, ben ağlarken aileminde ağladığını öğrendim. kız arkadaşımın "seni sevmiyorum artık kusura bakma" demesini örendim.. hayatı öğrendim ama hayat beni öğrenemedi daha..

böle aşkın ızdırabını yesinler[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Sosyal ağlarda paylaş

Servisin en arkaasından en öne atlamanın çok tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini bunu yaparken 3 takla atılabilindiğini ve 15 dakkalık bir başağrısı doğurabileceğini öğrendim.Ayrıca boyuma rağman aşırı hiperaktif ve rahatsız bir kişilik olduğumu öğrendim.[signature][hline][b]Al eline kuponu Ara Al Caponu Brüüüşş 05464323131[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...