moriQ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 peter pan ın nası bi kişilik olduğunu[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 okulda soru çözemediğimi..[signature][hline][b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mutlu olmanın kastığını.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -You dont know what its like to be like me; -Hi, im your nightmare, now please wake up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kızlara guven olmıcanı ... intaar etmei dusunen bi insanın ruh halini.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 İntaar etmenin gereksiz olduğunu, huzurun ise bir pahası olduğunu öğrendim.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -You dont know what its like to be like me; -Hi, im your nightmare, now please wake up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 intaarın benim için tek çıkış yolu olduunu ama gereksizlik bence o insan bunların hiçbirine degmez ama nası beni kafasından 2 dakkada silebilr yaşadıımız onca şeyden sonra derslere girmez annemle konusmaz oldum nası bukadar wicdansız olabilio ama ona ne kadar deger werdimii bi şekilde gostermem gerekir( o golcukte ben ç.kalede :( ) sizce napabilriimmm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kopya cekmenin kotu bir sey oldugunu ogrendim[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hergele Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Herşey olumlu gitsede mutlu olmayı öğrenemediğimi öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 insanoğlu denen şeye güvenmemek gerektiğini...yine...[signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 çook sey ogrendiim cook[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 fizikte bu kdr basarili olup..kimya da bu kdr olunamiyabilicegini..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 dün dünyaları yıkacak güçte olup bugün ağlamaktan yerlerde sürünen biri olabileceğini öğrendim. 7aydan fazla süredir birlikte olduğu kızın 1 günde nasıl değişebileceğini ve ailenin bir ilişkide ne kadar önemli olduğunu öğrendim. severek ayrılmayı ve intaar konularını aklıma getirmeyi öğrendim. acıyı öğrendim, hayattan herbibokun üstüme geldiğini öğrendim, ben ağlarken aileminde ağladığını öğrendim. kız arkadaşımın "seni sevmiyorum artık kusura bakma" demesini örendim.. hayatı öğrendim ama hayat beni öğrenemedi daha.. böle aşkın ızdırabını yesinler[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sevdigim kişiye mesaj yazarken nasıl zorlandıgımı[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadness665 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hesap makinesinde cos,sin gibi şeyleri nasıl bulcağımı(vize den yaklaşık 1 saat önce hemde)[signature][hline]tanrıyı güldürmek istiyorsan O na planlarından bahset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 pisagor bağıntısı ve pi sayısının piramitlerle ilişkisini öğrendim:-?[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Servisin en arkaasından en öne atlamanın çok tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini bunu yaparken 3 takla atılabilindiğini ve 15 dakkalık bir başağrısı doğurabileceğini öğrendim.Ayrıca boyuma rağman aşırı hiperaktif ve rahatsız bir kişilik olduğumu öğrendim.[signature][hline][b]Al eline kuponu Ara Al Caponu Brüüüşş 05464323131[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar