duende Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 beklenen oldu ailem notlarimi ögrendi agzima s.çti bilgisayarim gidiyor internetsizlik okadar koymiyacak olsad müziksizlik koyucaktir bende oyüzden odamdaki dandik müziksetini kullanmaya karar verdim ancak cd çalari calismiyor oyüzden kasetlere ihtiyacim var su an elimde sadece yavuz cetin - satilik var bana kaset satmak ödünç vermek yada hediye etmek isterseniz sadece bir özel mesaj uzakliktayim hepinizi seviyorum duende ps:gec cevap vericem muhtemeln özel mesajlariniza çünkü artik bilgisayarim yok arada sirada biryerlerden bakabilicem nete...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilge Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 tkma kafana alışırsınnn. biz buna hyt dioruz :D[signature][hline]love is the stupid game for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 mp3 leri cd ye çek ordanda bi arkadaşın vasıtasıyla seçmece kaset yap bence :)[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ...up...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Efet al cd lerini git birinde kaset doldur.Kaset mi kaldı artık =][signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -You dont know what its like to be like me; -Hi, im your nightmare, now please wake up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ne tür kaset istiyosun? Nerede oturuyosun?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 beylikdüzünde oturuyorum ama istanbukdasan bir arkadasimla ailsverisi saglayabilirim kaset neleri gözden cikarabilecegini söylersen bu olur bu olmaz filan diyebilirm...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Metallica: Kill'em All Iron Maiden: Dance of Death Mor ve Ötesi: Dünya Yalan Söylüyor Haluk Levent: Arkadaş Yılmaz Erdoğan: Kayıp Kentin Yakışıklısı Yeni Türkü: Günebakan Yeni Türkü: Dünyanın Kapıları Yeni Türkü: Vira Vira Böyle bişeyler çıktı işte kutulardan...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 oho bende led zeppelin bekliyodum senden:D neyse ilk 2 albüm güzel su anda ne olsa kabülümdür yaa:-) sen nerde oturuyodun bu arada?[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar