Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Komik anılarınızı yazın allah aşkına güldürün şu formu ben karışmıcam artık.[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabartmatozu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bu adamı sewiyorum ben sen bizim gülümseme ışığımız üstadımız yenilere yol wermen çok güzel:):):):) ama senin bu başına gelenler hangi şanslı insana gelebilirki??? sen seçilmiş olansın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Beyler şimdi para kasıyom abys gemde 0 abys gem 1 org çıktı. Orda buffer vardı adama dedim parit at buf ver çık dedim oda ok dedi.sonra org vurdum geberdi 3 org çıktı bende o sırada kutu açıyodum 3 ündende abys gem çıktı ne oluyo bu servere anlamıyorum 3 kasadanda 3 absy gem inanmassanız inanmayın sizinde başınıza enterasan gelen olayları buraya yazın saygılar...[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ekşın yapıyoz :D bekle gelcem :D ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Gerçek yaşadıgım bir olaydır : Colony zonede arkadaşımla deathknight keserken bir an dinleneyim dedim . Arkamı bir döndüm bir orc warrior ve priest deruvish kesiyorlar.Bi baktım orc warrior sprint kullanarak bize dogru geliyor , o an dona kaldık , ben arkadaşıma bak bak geliyor diye mesaj attım tam o sırada çekilmiş bir photo.Ben kaçmayı başardım ama arkadaşımı öldürdü adam :) [spo1=ZUAHAHAH :D][[/spo][Bu mesaj Sphere tarafından 23 Kasım 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 dün şey vardı bi foto biri transformation scroll kullanmış harpy olmuş işte bi eleman var yanında pm atmış dio ''ben sana nie vuramıyom'' o da dedi vuramazsın '' cevap geldi '' aaa..benim arkadaşım olsana seni korurum :D ehehehhhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johnconstantine Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 al sana komik anı noob un biri yanıma yaklaştı 1.pm swift pls verdim 2.pm 100k pls verdim 3. pm prty pls verdim 4.pm clan pls dalgasına clan da verdim 5. pm shard +8 pls yuhhhhhhhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabartmatozu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 süper yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 [spo1=ööö][/spo] savaşta ölüyoz , ok ye basıyoz yine aynı yerde ölüyoz sonra arkadaşın serverindaki bug [spo2=human ¿ orc ?][/spo][Bu mesaj Sphere tarafından 23 Kasım 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bi kere kurduk 2 party insanların ex kastıkları heryeri basacaz czde:D party lerde asaslar mageler ganimet lan ilk bastıgımız apos slot da wariorun biri koca ıkı party i yıktı aq :D[signature][hline]6* OSMANLI blademaster bu ne yaw beramusa gıremıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bu arada serverlar boşalmaya başladı mı :D olympiam gelicek te :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 :D ßu Players isini Sevdim ßen Guzel Mantık :D[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bizde havalara girdik diez de artiz artiz kesişiyoz orclarla bi sonra troll mele ye başladık bi baktım blood tan bi warrior geldi temizledi hepimizi :D ehehe o zmn oturduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yusuf yusuf oldugum an . Gerçekten admin zannettigim adam admin değilmiş , disconnect olmuşum ama oda adamın şansına :D Banlandım zannetmiştim [spo3=admin][spo1=ADMIN][/spo] Çin serveri toplu koxp ash kesme partisi .Bu arkadaşlar 24 saat ashlerde level kasıyorlar , neylemi Solid , ignition adlı büyüler ile kesiyorlar . Bufcular tak buf bitince bufluyo . [spo2=hileciler][/spo][Bu mesaj Sphere tarafından 23 Kasım 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Sphere tarafından 23 Kasım 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Komiğime gitti koyayım dedim [spo1=Tık pls][/spo][signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Havan ßatsın :D[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar