Alexey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 İlk alıp kurduğumda 2 saat sorunsuz internete bağlandım.Ama iki saat sonra bağlantı koptu şimdi kafasına göre görüyor modemi.Görüp bağlandığımda da 11mbps ile giriyor sonra 10 saniye geçiyor hızım 5mbps oluyor.Sinyal gücünde sorun yok sadece bağlandıktan sonra yarı yarıya hız düşüyor neden olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 modemin arkasındaki ufak küçükminik reset düğmesine basıp ayarlarını tekrar yapmayı dene[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Alexey modeminin yeni firmwarei çıkmış mı istersen bir bak. Ya da USRobotics Türkiye'ye mail at konuyla ilgili sana yardımcı olurlar.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yeni firmware yüklü.resetledim yeniden yaptım ayarları bit rate 11den 5e düşüyor yine.kullanıcı arabirimi de karışık geldi.geri verip zoom x6 almayı düşünüyorum.o nasıl sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 USRden inanılmaz memnunum yaklaşık 2 senedir 120 metre mesafeden uzak başka yerde de (ev ve iş 120 metre) kullanıyorum bir sorun çıkmadı. Büyük ihtimal yazılım veya ayarlarında sorun vardır. USRnin veri hızı ve gücü diğer wirelesslarda yok. Değiştirmeyi düşünüyorsanda kesinlikle önce bir servisi veya netten forumlarında falan sorununu anlat sonra olmaz ise değiştir yani USR wirelessta 1 numara :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ağa şifre koymadığımızda modeme girip ayarlarını değiştirebilirler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Modemin user pass şifresini biliyor ise değiştirebilirler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 user pass şifresi ne abso? :-)[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu [Bu mesaj Zopik tarafından 23 Kasım 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bide nerde oturuyosun =)[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 tamamdır sorun halloldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar