NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Arkadaşlar bana çok acil ingilizce bir restaurant diyologu lazım linklerinizi bekliyorum...[signature][hline]http://forum.paticik.com/view.php?id=159050 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 -welcome guys this place is shadow of the willow?[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Nassı yani?!?!? Hiçbişi anlamadım yaa[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 söğüt gölgesi[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 nasıl yani ??[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy ik hou van je pascal :) jeej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Adam garsonla müşteri arasında geçen bi yazı istio ingilizce işte.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -You dont know what its like to be like me; -Hi, im your nightmare, now please wake up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Sabrina, 23 Kasım 2005 17:00 tarihinde demiş ki: Adam garsonla müşteri arasında geçen bi yazı istio ingilizce işte. aynen[signature][hline]http://forum.paticik.com/view.php?id=159050 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sen Türkçe bişey yaz istediğin şekilde, çok uzun olmazsa çeviririm. Uzun olursa da bilemem ama bi çeviren çıkar heralde :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: nileppezdel, 23 Kasım 2005 17:33 tarihinde demiş ki: Sen Türkçe bişey yaz istediğin şekilde, çok uzun olmazsa çeviririm. Uzun olursa da bilemem ama bi çeviren çıkar heralde :) saolasin eyw bende ceviririm cevirmesine ugrasmak istemiyorum :D:D:D arkadaslarin ödevi varmish yardim et dediler bende foruma yazarim dedim olay bu :D:D:D cikar biride bir link verirse eyw deriz :-)[signature][hline]http://forum.paticik.com/view.php?id=159050 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bir diyalog linki verilebileceğini zannetmiyorum. Yani kim garson-müşteri diyaloğunu internet sitesine koyar ki? Bence sen yazıp çevir, ya da direk İngilizce yaz.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 o zaman neden egitim bolumune acmıyorsun? oraya acanların bası kel mi arkadasım!!1, sırf takip ediliyor, cok fazla inssan bakiyor diye alakasız konuları neden konu dısına acıyorsunuz ki? ayrıca diger bolumlerde de filmlerdeki "ölü kasaba" durumu yok, ilgilenenler bakıyorlar pekala.[signature][hline]"Buraya çöp döken Sayın eşek, görüntü hoşunuza gidiyor mu? Konteynır iki metre ileride!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Evet Dory eğitim bölümünde biyoloji sorumu yanıtlamıştı :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Customer:Hey nigga how ya doin homie? Manager:Yo yo i m cool as ice yo C:Gimme da usual shit yo M:There you go bro C:Thx homie gotta jet M:Take care Motherf*cker Al sana zenci dialog ehe[signature][hline]Order Within Chaos.... [Bu mesaj InneR_ChaoS tarafından 23 Kasım 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar