Xen1ax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Arkadaslar ben hazır bir acc alıcam ama birkac sorum olacak. Adam bana cd keyini kutusunu herseyi verecek ama acc sahibinin adı degistirilemedigi icin bir sorun olurmu yani ileride cd keyi vererek blizz den geri alabilirmi. Ve sizce almalımıyım?İcinde bir tane 60 char war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Calss ne? Kaç Para? Hangi serverda? Itemları nasıl? bir sürü kriter var yani iyi incele birde acc alım satımı riskli iş yani sakata gelme :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Güvenmediğin birinden almamakta fayda var. Bununla ilgili bir kaç tartışma yapıldı daha önce forumda. Evet accountunu geri alabiliyor CD keyin ilk sahibi, dolayısıyla kötü niyet varsa işin içinde birşey yapamazsın. Blizzard da sana destek olmayacaktır öyle birşey olursa. Yeni box satmak yerine aynı sayıda boxın sürekli el değiştirmesini sağlamayı tercih ettiklerini sanmıyorum =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bildiğim kadarıyla mail artık değiştirilemiyor. Onun için alacağın kişiyi tanıman çok önemli bence. İlerde isterse geri alabilir çünkü account'unu.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 blızzard zaten gold char ıtem satısını ıllegal olarak tanımlıyor yanı karsındakı guvenılır degılse şapa oturusun resmen blızz oralı bıle olmaz[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar