Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin


Boozer

Öne çıkan mesajlar

bence hem pvp ye hemde rp kısmına eklenecektir, zaten eklenmezse saçma (gereksiz bir exp. olmuş) olur. pvp nasıl olacak derseniz; exp in oyun client i farklı olur server oynayacak kişilerde client versiyonlarını karşılaştırır uyumsuz olanları o grba almaz veya bunların hiç birine gerek kalmaz exp i olmayan o charı oynatamaz bu kadar...[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Xayder Tearaway
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ancak oyun daha cıkmdan önce yapılan acıklamalarda exp. ın pvp yi etkilemeyecegi soyleniyordu. Rp kısmında ekstra yerler açılcak yeni missionlar acılcak pack i alan oynayabilecek sadece,ama pvp yi etkilemeyecek dendi.
PvP de exp pack i alana açılır,exp pack i almayana açılmazsa baya büyük bir etki oluyor pvp ye...

Exp pack i almış olanlar ile almamış olanları pvp de ayırmak imkansızdır zaten, sadece 1 tane hoh oldugunu düşünürsek.Bu ikisi illaki karşı karşıya gelecektir.

[Bu mesaj MonteDarkFloyd tarafından 21 Kasım 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni prof'ların gelmesinin pvp'yi etkilememesinden kasıtları herhangi bir dengesiz durumun oluşmayacak olması. Bunu magic kartlarıyla açıklamaları olayı özetliyor. Bu da şu anlama geliyor.

Yeni pakedi alan oyuncular assassin karakteriyle ister rp'de isterse de pvp'de oynayabilecek, almayanlar da oynayamayacak doğal olarak. Assassin skill'leri diğer profession skill'leri ile denge halinde olacağı için pvp'de de denge bozulmayacak. Satış politikası olarak assassin skill'lerini ilk etapta güçlü yaparlar herkes alsın diye de düşünmeyin, öyle bir şey yapamazlar. Çünkü eğer assassin'i güçlü yaparlarsa bütün oyunun dengesi bozulur ve şimdiye kadar yaptıkları bütün çalışmalar boşa gitmiş olur. Buna ek olarak oyun, eklenti pakedinin alanların almayanları ezdiği bir oyuna dönüşür ve birçok oyuncu oyunu bırakır.

Kısacası endişelenecek bir durum söz konusu değil, rahat olun :)

[Bu mesaj Adiemus tarafından 23 Kasım 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...