Draven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Evet dunku ciktigim avda cesitli resimler koymak istiyorum. Cok eglenceli oldu. Lok'a gitmeye karar verdik, kiz arkadasima veda ettim basima birsey gelmesi ihtimalinde; Sonra basladik kosmaya; Once basladik bi kac pirate oldurelim; Ama basariya ulasamadim; Daha sonra kimo geldi ve yusufyusuf dedirtti; Aksam olunca Lok guzel gokyuzunen bi resim cekimdedim; Daha sonra oturduk Mad ile ve gunun tartismasini yaptik; En son eve geldim, basarimin gururuyla guneslendim :P :) [hline]Can't rain all the time.[Bu mesaj Popeye tarafından 10 August 2003 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 mecbur özelliklerden urlsini copy/paste edip öyle bakacaz.valla ben baktım çok güzel olmuş draven :) herkesden böyle resimli hikayeler bekliyoruz...[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 editliyemiyorum, basina http koymadim diye /forum/ altina koymus ondan gozukmuyo :([hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 şu an görebiliyorum resimleri senin swg oynuyor olduğunu bilmiodum cık cık[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Gökyüzü şahane[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abc Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Kız arkadasim demişken bu oyunda evlenme de olacak galiba. Marital Status diye birşey var çünkü..Diğer merak ettiğim bir konuda oyuna bayan populasyonu oldukça fazla (char olarak) acaba gercekten bu sahislar female mi :) hiç kenera çekip sorguya çeken oldumu muhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abc Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Roven , Enaxa , Eaglef hocalar siz ayni clon data yi mi kullaniyonuz yoksa ücüzmüsünuz :) . Bir an once bir image designer a ugrayin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Warrior adamın öyle image designerla falan işi olmaz :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar