Thealon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Zamanında abssy den +9 dex earing çıkartcam diye 5 saat uğraşmıştım Burning skeleton keserek ama +1 kol saatinden başka birşey çıkmamıştı.[signature][hline]
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 +9 itemler ghost warriorlardan çıkıyor sanıyordum ben şans işi olduğunu herkes kabul ediyor zaten lakin bi yaratıktan alabilecğeini itemlerinde bi listesi vardır mutlaka random verdiğin isanmıyorum. o sırayı ii takip edin olsun bitsin[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 dün gece 1 saat boyunca fallen kestim. Sonuç: sadece 1 priest shell chitin ilk kestiğimden çıkınca baya bi gaza gelmiştim sonrasında paso uniq coins çıktı T_T[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad
omer_46 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 59 lvl assasin bide 1920 healci kesebilirmi bu meleti yada 59 assasin 1920 heal birde mage kesebilirmiyiz
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 fallen angel kesmek için 1920 heal yeterli MOF ile bir mage çok rahat kesebilir bence bu akşam onu denicez, 1 mage 1 assasin girecez. kişi başı bir healer olmadan girmeyin sakın. lvl59 da kesebilirsin ama fallenin defans çok ii ve canını hemen geri topluyor. Seri vurmazsan healerinin işi zor :) 60+ warriorların şansı seri vurmalarından dolayı bence. Assasin skillerini iyi ayarlarsanız o problemde çözülüyor. Healer arkadaşlar gitmeden bolca mana alın yanınıza :) Bu arada eskisi gibi anahtarları inventorye sıralanmadığı için (ki bir yöntem varsa ben bilmiyorum) her katta anahtar çıkarmak zorunda kalacaksınız. Reaper ların katında oyalanın biraz, güzel itemler çıkıyor ;)[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad
Öne çıkan mesajlar