Thealon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Zamanında abssy den +9 dex earing çıkartcam diye 5 saat uğraşmıştım Burning skeleton keserek ama +1 kol saatinden başka birşey çıkmamıştı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 +9 itemler ghost warriorlardan çıkıyor sanıyordum ben şans işi olduğunu herkes kabul ediyor zaten lakin bi yaratıktan alabilecğeini itemlerinde bi listesi vardır mutlaka random verdiğin isanmıyorum. o sırayı ii takip edin olsun bitsin[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 dün gece 1 saat boyunca fallen kestim. Sonuç: sadece 1 priest shell chitin ilk kestiğimden çıkınca baya bi gaza gelmiştim sonrasında paso uniq coins çıktı T_T[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer_46 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 59 lvl assasin bide 1920 healci kesebilirmi bu meleti yada 59 assasin 1920 heal birde mage kesebilirmiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 fallen angel kesmek için 1920 heal yeterli MOF ile bir mage çok rahat kesebilir bence bu akşam onu denicez, 1 mage 1 assasin girecez. kişi başı bir healer olmadan girmeyin sakın. lvl59 da kesebilirsin ama fallenin defans çok ii ve canını hemen geri topluyor. Seri vurmazsan healerinin işi zor :) 60+ warriorların şansı seri vurmalarından dolayı bence. Assasin skillerini iyi ayarlarsanız o problemde çözülüyor. Healer arkadaşlar gitmeden bolca mana alın yanınıza :) Bu arada eskisi gibi anahtarları inventorye sıralanmadığı için (ki bir yöntem varsa ben bilmiyorum) her katta anahtar çıkarmak zorunda kalacaksınız. Reaper ların katında oyalanın biraz, güzel itemler çıkıyor ;)[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar